advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 6 October 2011, 10:08   #1
PCMuis
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Berichten: 82
Exclamation IONaudio converter

Ik heb een ION EZ Vinyl / Tape Converter aangesloten op mijn PC. PC XP Home Edition. versie 5.1.2600 SP3. syst.32 ( nieuwe pc. net een jaar oud)
Heb de laatste versie van ION gedownload van hun site. Het installeren gaat wel, maar als ik de pick-Up aansluit krijg ik de melding dat de hardware niet wordt herkent door Windows. Ook als ik de de beveiling uitschakel (Norton) en het programma opnieuw installeer, werkt het niet.

Wat kan ik doen om dit probleem op te lossen.

Bedankt.

Laatst gewijzigd door PCMuis : 6 October 2011 om 19:54
PCMuis is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 October 2011, 13:24   #2
ceex
PCM Lord
 
Geregistreerd: 3 May 2007
Berichten: 721
Standaard

je hebt ook een ION pick-up en/of tape player
vaak is dit een pakket met platenspeler en USB converter voor pc/nb

wat heb jij: dat EZ convert is alleen de software toch?
waar je met Itunes dan mp3's of aac's maakt
ceex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 October 2011, 14:29   #3
PCMuis
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Berichten: 82
Standaard Klopt

Met deze pick up kan ik vinyl platen omzetten naar MP3. Dit gaat via iTunes.
Het apparaat heeft een kabel......een deel voor voeding via USB poort en een deel wordt gebruikt voor de geluidsoverdracht.
Het programma kan ik wel downloaden via hun site. Als ik het programma open vraagt hij eerst de kabel aan te sluiten tussen speler en PC. Als ik dat doe krijg ik een melding dat Windows hem niet ziet. Kennelijk lijkt het dan dat hij geen contact maakt? Blijft de vraag hoe ik dit kan oplossen.
PCMuis is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 October 2011, 16:17   #4
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Heb je die achter op de pc aangesloten? Aangezien het apparaat usb powered is. Zo'n front aansluitingen hebben wel vaker weinig stroom erop staan. Probeer het ook eens in een andere pc.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 October 2011, 19:31   #5
PCMuis
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Berichten: 82
Standaard Ja

Ik heb hem idd aan de voorkant staan.......ik zal hem eens aan de achterkant insteken. Mss werkt het dan wel. Bedankt voor de tip. Laat nog iets van mij horen.
PCMuis is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 October 2011, 14:50   #6
PCMuis
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Berichten: 82
Standaard Geen contact

Heb de speler aangesloten op de achterkant van de PC, maar geen resultaat.
Ziet hem niet! Vreemde is het apparaat wel werkt op een andere PC? Waarom bij de een wel en de ander niet. Beide PC's zijn identiek.
Ik wel een hulpje volgen, maar die zegt dat het apparaat geen Windows Logo heeft. Als ik toch doorga kan dat nu of op termijn instabiliteit opleveren van de PC?
Vraag blijft dan toch, waarom op de ene PC wel en de andere niet?
Wie weet een oplossing.

Bedankt.
PCMuis is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:29.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.