advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 18 February 2011, 16:35   #1
vanhelsing57
Just Joined!
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 20
Question fibernet van telenet

hallo,heb het volgende probleem,heb fibernet van telenet laten installeren,firefox werkt normaal,alleen internet explorer en msn messenger werken niet meer,heb windows xp,

dank bijvoorbaat,
marc
vanhelsing57 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 February 2011, 17:43   #2
Abram
Redactie
Just Joined!
 
Geregistreerd: 7 December 2009
Berichten: 17
Standaard

Wellicht staat in Internet Explorer nog foutieve proxy-informatie van je oude provider, wat door MSN overgenomen wordt?
__________________
Redacteur Software, PCM
Abram is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 February 2011, 19:20   #3
vanhelsing57
Just Joined!
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Abram Bekijk bericht
Wellicht staat in Internet Explorer nog foutieve proxy-informatie van je oude provider, wat door MSN overgenomen wordt?
voor fibernet had ik expresnet van telenet,toen had ik geen problemen,er is nu wel een nieuwe modem geplaatst met draadloze router ingebouwd,

mvg,
marc
vanhelsing57 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 February 2011, 20:49   #4
vanhelsing57
Just Joined!
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 20
Standaard

heb het eindelijk opgelost:extra,bij internet opties,tabblad verbindingen was proxyserver voor het Lan-netwerk aangevinkt,dit uitgevinkt en internet explorer werkt weer,

mvg,
marc
vanhelsing57 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 February 2011, 22:24   #5
vanhelsing57
Just Joined!
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 20
Standaard

hierbij is mijn probleem met windows update ook opgelost,

mvg,
marc
vanhelsing57 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 March 2011, 10:20   #6
vanhelsing57
Just Joined!
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 20
Standaard

hallo,dacht dat alles opgelost was,maar pc liep toch nog vast,en moest hem meerdere keren uitzetten en terug aanzetten vooraleer ik terug op internet kon,heb nu men avg-antivirus professional verwijderd en vervangen door avast-antivirus,en alles werkt weer normaal!

mvg,
marc
vanhelsing57 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:26.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.