advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 August 2010, 23:44   #1
irja
Just Joined!
 
Geregistreerd: 8 August 2010
Berichten: 6
Standaard computerproblemen oplossen 1 bericht

Goedenavond,

Ik heb sinds 3 dagen een nieuwe computer met W-7 en Office 2020.
Op de Taakbalk stond daarnet het bericht: Computerproblemen oplossen 2 berichten. Ik klikte en zag 2 zaken genoemd: Beveiliging en Onderhoud.
Onder Onderhoud waren 2 gele balken.
Achter de eerste gele balk stond: 'Een probleem met MS Int Expl oplossen'.
Ik klikte op 'Details van dit bericht weergeven' wat informatie gaf over een en ander, te veel om hier weer te geven, maar bij deskundigen onder jullie waarschijnlijk bekend. Achter de 2e gele balk stond 'Backup instellen'.
Niet wetende wat ermee te doen sloot ik het venster. Hierna stond en staat nog steeds in de Taakbalk: 'Computerproblemen oplossen:1 bericht'.
Als ik daar op klik staan er 3 opties in het venstertje bij de Taakbalk: 1 Bericht, Backup instellen, Onderhoudscentrum openen.
Als ik op 'Bericht' of 'Onderhoudscentrum openen' klik komt weer hetzelfde scherm conf/syst.beveil/onderhoudscentrum waarin nu ??n gele balk staat met daarachter 'Backup instellen'.
Klik ik op 'Backup instellen' dan begint een backup te draaien die ik door op annuleren te klikken dan stop.
Het bijzondere is dat nu die eerste gele balk verdwenen is met zijn melding.

Weet iemand wat deze berichten te betekenen hebben en wat ik ermee moet doen?

irja
irja is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 August 2010, 00:08   #2
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Windows vindt het (eindelijk!) een goed idee dat je een backup gaat maken. Dat probeerde die je te vertellen.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2010, 15:11   #3
Thomas313
Just Joined!
 
Geregistreerd: 7 August 2010
Locatie: Achterhoek
Berichten: 45
Standaard

Het is eigenlijk best simpel hoor je hoeft alleen maar een leeg dvdtje in de brander te drukken en naar configuratie scherm gaan ,systeem en beveiliging, back up maken en terug zetten en dan kom je er zelf wel uit denk ik.
Thomas313 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2010, 15:37   #4
wolter
PCM Newbie
 
wolter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 70
Standaard

Als je dat niet wil kan je ook gewoon uitschakelen dat ie die melding(en) weergeeft.
wolter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 16:27   #5
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

@Wolter

Kan, kan inderdaad, maar waarom zou je?
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:14.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.