advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 1 August 2010, 00:51   #1
Alkazam
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 3 July 2006
Berichten: 52
Standaard Als administrator uitvoeren

Hoi allen,

Als je in het zoekvak de naam van een programma invult en vervolgens de toetscombinatie <Ctrl><Shift><Enter> indrukt start het programma op als administrator.

Datzelfde werkt niet vanuit het scherm Uitvoeren. Is er een andere toetscombinatie die dat wel mogelijk maakt?

Groeten,
Alkazam
Alkazam is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 August 2010, 08:32   #2
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
type in zoekvak: cmd en daarna Ctrl + Shift + Enter en de commandprompt
opent in administrator mode.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:20.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.