advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 22 April 2008, 19:59   #1
xbade
PCM Enthusiast
 
xbade's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Locatie: Tollembeek, Belgium
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar xbade Stuur een bericht via Skype™ naar xbade
Standaard router onbereikbaar

hey,
Ik zit met een vraagje onlangs heb ik mijn router een nieuw ip adres toegekent. nu is het probleem dat ik niet meer naar men router kan (ip 145.134.3.1 sub: 255.255.255.0) ook wil ik niet dat er onbekende gewoon een ipadres kunnen opvragen. is dit mogelijk? Pingen gaat en mijn router is van trendnet

Laatst gewijzigd door xbade : 22 April 2008 om 20:06
xbade is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2008, 20:29   #2
CNO
PCM Lord
 
CNO's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 January 2007
Berichten: 674
Stuur een bericht via MSN naar CNO
Standaard

Je kunt je router resetten om er weer in te kunnen.
Ik denk dat het verstandiger is om je modem te beveiligen, als ze niet door je modum kunnen, kunnen ze zeker niet bij de router.
CNO is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2008, 20:32   #3
xbade
PCM Enthusiast
 
xbade's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Locatie: Tollembeek, Belgium
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar xbade Stuur een bericht via Skype™ naar xbade
Standaard

maar dan verandert ook mijn ip weer naar 192.168.1.1 maar ik wil niet het standaard ip houden en weet je toevallig ook dat hij niet automatisch ip adressen toewijst?
xbade is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2008, 21:11   #4
analog_
PCM Guru
 
analog_'s schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 June 2006
Berichten: 490
Standaard

IP-adressen netwerk bewust op onbekend zetten helpt niet omdat kwaadwillende alsnog erachter kunnen komen. Bronnen ben ik even te niet-nuchter voor.
__________________
Geeksex:Mag mijn patchkabel in jouw patchpanel ?
analog_ is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2008, 21:16   #5
xbade
PCM Enthusiast
 
xbade's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Locatie: Tollembeek, Belgium
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar xbade Stuur een bericht via Skype™ naar xbade
Standaard

ok bedankt voor je reactie nu nog het router probleem zal het nog eens kort uitleggen: stel het routerip in op 145.134.3.1 dan meld hij dat ik dit ip in men browser moet invoeren (na het instellen van het ip op de verschillende pc's) typ ik het ip in en krijg ik een blanco pagina met als titel http://145.134.3.1
xbade is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2008, 21:23   #6
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Het 145.* IP adres is een publiek adres, daar moet je van afblijven. Je kunt gerust voor je router een standaard IP adres kiezen, dat is van buitenaf toch niet bereikbaar.

Dus snel terugzetten.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 April 2008, 17:11   #7
CNO
PCM Lord
 
CNO's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 January 2007
Berichten: 674
Stuur een bericht via MSN naar CNO
Standaard

Het ip moet vaak met 192 beginnen.
CNO is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:18.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.