advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 13 July 2011, 19:07   #1
Geert
Just Joined!
 
Geregistreerd: 10 May 2005
Berichten: 38
Standaard Stations letter

Ik heb een snelkoppeling op het bureaublad gemaakt.
Deze verwijst naar een stationsletter van een stick.
Op de stick staan gegevens die in een programma gebruikt worden(acces)
Hoe krijg ik het nu voorelkaar dat een stick (bij het wisselen) altijd dezelfde letter krijgt.

Geert
Geert is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 19:47   #2
De Hulk
PCM User
 
De Hulk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Locatie: The Netherlands
Berichten: 144
Standaard

Deze computer > Rechtermuisknop > Beheren > Opslag > Schijfbeheer > Actie > Alle taken > Stationsletter en paden wijzigen
De Hulk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 22:39   #3
Jannes
PCM Guru
 
Jannes's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 April 2007
Locatie: Zonnige Zeeland
Berichten: 367
Standaard

Kies dan een letter die niet snel aan de beurt is. Ergens bij de P ofzo...
__________________
Theorie is wanneer je alles weet maar niets werkt.
Praktijk is wanneer alles werkt maar je niet weet waarom.
Vaak gaan deze samen, niets werkt en niemand weet waarom.
Jannes is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:47.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.