advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 13 September 2010, 10:54   #1
StaticGull
Just Joined!
 
Geregistreerd: 13 September 2010
Berichten: 10
Standaard Printer ontoegankelijk

Beste lezers,

Ik heb per ongeluk als Administrator (Vista 64-bits Home Premium) eigenschappen van de printer geopend en onder de tab 'beveiliging' bij de groep 'Iedereen' alle vinkjes onder 'Toestaan' weggehaald. Nu kan ik de printer niet meer gebruiken en bovendien verschijnt de printer niet meer in het printeroverzicht, waardoor ik ook niet meer de eigenschappen kan aanpassen. Kan dit probleem worden opgelost?

De printer in kwestie is een Canon MP270, welke is aangesloten d.m.v. USB.
StaticGull is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 12:09   #2
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Als het je niet meer lukt om op dezelfde wijze de vinkjes toe te voegen, gooi dan de hele printer definitie weg en maak een nieuwe aan.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 13:24   #3
StaticGull
Just Joined!
 
Geregistreerd: 13 September 2010
Berichten: 10
Standaard

Zou je misschien willen uitleggen hoe dat moet? De printer wordt namelijk nergens meer weergegeven.

Laatst gewijzigd door StaticGull : 13 September 2010 om 13:39
StaticGull is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 13:41   #4
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Ook niet als driver?

Kijk eens in configuratiescherm>programma's, of in het register...
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 14:21   #5
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StaticGull Bekijk bericht
Zou je misschien willen uitleggen hoe dat moet? De printer wordt namelijk nergens meer weergegeven.
Wat als je inlogt als Administrator?
Anders gewoon een nieuwe printer toevoegen.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 15:18   #6
StaticGull
Just Joined!
 
Geregistreerd: 13 September 2010
Berichten: 10
Standaard

Er is maar ??n account op deze computer, dus ik neem aan dat dat ook de administrator-account is. Als ik een nieuwe printer toevoeg, dan worden alle af te drukken documenten uit de afdrukwachtrij verwijderd. Vreemd genoeg kan ik nog wel gewoon de scanfunctie van de printer gebruiken.

Laatst gewijzigd door StaticGull : 13 September 2010 om 16:03
StaticGull is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 16:40   #7
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Dan zal het m denk ik toch in de driver zitten... kan je niet gewoon een nieuwe driver instaleren: http://software.canon-europe.com/products/0010753.asp?
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 21:30   #8
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StaticGull Bekijk bericht
Er is maar ??n account op deze computer, dus ik neem aan dat dat ook de administrator-account is.
Nee. Je weet wat ze in het Engels zeggen over aannames?
Administrator heet ... Administrator.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 22:08   #9
StaticGull
Just Joined!
 
Geregistreerd: 13 September 2010
Berichten: 10
Standaard

Hehe, gelijk heb je . Ik heb alle drivers opnieuw ge?nstalleerd en me aangemeld als administrator, maar nu kan ik alsnog geen gebruik maken van de printer. Ik heb geprobeerd om via het tabblad 'beveiliging' mijzelf eigenaar te maken van de printer, maar dat wordt niet bewaard. Hieronder twee afbeeldingen ter illustratie.

http://bayimg.com/gAojjaacP
http://bayimg.com/GAojmaACP
StaticGull is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2010, 22:13   #10
StaticGull
Just Joined!
 
Geregistreerd: 13 September 2010
Berichten: 10
Standaard

UPDATE:

Het is gelukt ! Ik heb eerst de administrator eigenaar gemaakt en vervolgens mijzelf (normaal account). Enorm bedankt voor alle hulp!

Laatst gewijzigd door StaticGull : 14 September 2010 om 11:38
StaticGull is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:34.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.