advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 18 October 2006, 23:37   #1
badeendje
Just Joined!
 
badeendje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 October 2006
Locatie: zeeland
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar badeendje
Talking post je desktop

heyz,

Als ik tenminste goed heb gekeken is hier nog geen ''post je desktop'' topic,
bij deze dan.
dit is de mijne(ik werk met een 19' en een 15' vandaar het grote verschil)

ik raad jullie aan om een link te posten naarwaar je je desktop geupload hebt, anders krijg je van die gigantisch brede pagina's:

http://img183.imageshack.us/img183/1752/desktopxy4.jpg
badeendje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 October 2006, 11:19   #2
R00K!3
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 19 September 2006
Berichten: 97
Standaard

ja vind het wel goed initiatief zal mijne posten als ik hem ergens geupload heb
R00K!3 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 October 2006, 13:18   #3
KiboN
PCM Lord
 
KiboN's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 April 2005
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 1.119
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door badeendje
heyz,

Als ik tenminste goed heb gekeken is hier nog geen ''post je desktop'' topic,
bij deze dan.
dit is de mijne(ik werk met een 19' en een 15' vandaar het grote verschil)

ik raad jullie aan om een link te posten naarwaar je je desktop geupload hebt, anders krijg je van die gigantisch brede pagina's:

http://img183.imageshack.us/img183/1752/desktopxy4.jpg
Hoe laat je je taakbalk doorlopen op je tweede scherm? Bij mij staat de taakbalk maar op ??n scherm en ik heb nog geen optie gevonden om ook op tweede scherm door te laten lopen.
__________________
Het is groen en het PWND, ra ra wat is het?
| Intel Pentium D 940 | ATI Radeon X1900XTX | 2GB DDR2 PC6400 |
KiboN is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 October 2006, 15:15   #4
El Gringo
PCM Enthusiast
 
El Gringo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 April 2006
Berichten: 195
Standaard

ik heb een nVidia kaart en daar gaat het zo:
Configuratiescherm --> NVidia Control Panel --> Beeldscherm.

Jij hebt een ati zie ik net, maar ati catalyst zal ook wel zoiets hebben.
__________________
Hard work never hurt a man, but why take the risk?
El Gringo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 October 2006, 18:22   #5
KiboN
PCM Lord
 
KiboN's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 April 2005
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 1.119
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door El Gringo
ik heb een nVidia kaart en daar gaat het zo:
Configuratiescherm --> NVidia Control Panel --> Beeldscherm.

Jij hebt een ati zie ik net, maar ati catalyst zal ook wel zoiets hebben.
Ja precies, ik kan het alleen niet vinden
Het lukt me ook niet echt om op de monitoren twee verschillende backgrounds te doen.
__________________
Het is groen en het PWND, ra ra wat is het?
| Intel Pentium D 940 | ATI Radeon X1900XTX | 2GB DDR2 PC6400 |
KiboN is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 October 2006, 18:43   #6
badeendje
Just Joined!
 
badeendje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 October 2006
Locatie: zeeland
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar badeendje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KiboN
Hoe laat je je taakbalk doorlopen op je tweede scherm? Bij mij staat de taakbalk maar op ??n scherm en ik heb nog geen optie gevonden om ook op tweede scherm door te laten lopen.
dat doe je met het programma 'ultramon' heel handg daarvoor. het is speciaal gemaakt voor mensen met 2 schermen, die hebben dan ook extra opties
badeendje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 October 2006, 11:51   #7
papamike
PCM Guru
 
papamike's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 September 2005
Locatie: Tilburg
Berichten: 486
Stuur een bericht via MSN naar papamike
Standaard

Hier is de mijne. Of eigenlijk, hier zijn de mijne.
Ik gebruik 2 monitoren, de linkse is het hoofdscherm, de rechtse is voor albumplayer. Helaas is het geen touchscreen, staat wel in de planning.


*clickable*

__________________
Last FM
papamike is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2006, 16:01   #8
Devsphere
PCM Lord
 
Geregistreerd: 18 May 2006
Berichten: 1.035
Standaard



:: Mijn desktop :: Royale Theme :: Vista Background ::

Laatst gewijzigd door Devsphere : 24 October 2006 om 16:08
Devsphere is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2006, 14:22   #9
Xav
Just Joined!
 
Xav's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 October 2006
Berichten: 3
Standaard

Ik zet meestal stoere vakantie foto's op mijn desktop, leuk om aan terug te denken Nu ga ik volgende week naarEgypte, duikvakantie! dus die stoere foto's komen weer helemaal goed
__________________
LEUK http://www.getlost.bm VOOR bijv. je EX
Xav is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 January 2007, 15:17   #10
Devsphere
PCM Lord
 
Geregistreerd: 18 May 2006
Berichten: 1.035
Standaard

Dat kan ook natuurlijk | maar ik houd ook wel van Vista achtergronden.
Devsphere is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:42.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.