advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Linux

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 17 November 2010, 09:32   #1
dvdtoon
PCM Guru
 
dvdtoon's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 June 2007
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 456
Standaard Tekens typpen in Backtrack 4 op een Macbook Pro

Hallo iedereen,


Ik ben momenteel bezig met backtrack 4 te installeren in VmWare Fusion.

Alles is goed verlopen maar nu moet ik mijn VmWare tools installeren, op de site staat beschreven hoe dit moet maar ik heb 1 probleem.

Op een bepaald moment word er gevraagd om in de command line een {} te typen, terwijl ik dit schrijf kan ik dit door op 'alt' + '()' te drukken, alleen in backtrack lukt dit echter niet.

Backtrack is gebaseert op linux en het is geinstaleerd met het Belgisch toetsenbord (standaard azerty).

Het is een stomme vraag maar ik weet dus niet wat ik kan doen.

Alvast bedankt

Toon Van Assche
__________________
Intel Core I7 920 @ 3.2Ghz / OCZ gold 6GB DDR3 / Gigabyte GA-X58-UD4P / Ati Saphire Radeon HD4850

Apple Macbook Pro 15" / Intel Core I5 2.4Ghz / 8GB DDR3
dvdtoon is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 November 2010, 11:03   #2
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Heb je het al met copy and paste geprobeerd {} ?
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 November 2010, 11:35   #3
dvdtoon
PCM Guru
 
dvdtoon's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 June 2007
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 456
Standaard

Het probleem is dat ik dit moet type in command line en volgens mij werkt copy - paste daar niet.

En ik moet eerst zo een {} kunnen typen voor ik het kan kopieren.
__________________
Intel Core I7 920 @ 3.2Ghz / OCZ gold 6GB DDR3 / Gigabyte GA-X58-UD4P / Ati Saphire Radeon HD4850

Apple Macbook Pro 15" / Intel Core I5 2.4Ghz / 8GB DDR3
dvdtoon is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 November 2010, 11:39   #4
dvdtoon
PCM Guru
 
dvdtoon's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 June 2007
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 456
Standaard

Ik heb het gevonden, toch bedankt voor de hulp

Ik moest 'shift' + '^?' knop en '$*?' knop gebruiken.

Misschien heeft iemand er nog iets aan.


Groeten Toon
__________________
Intel Core I7 920 @ 3.2Ghz / OCZ gold 6GB DDR3 / Gigabyte GA-X58-UD4P / Ati Saphire Radeon HD4850

Apple Macbook Pro 15" / Intel Core I5 2.4Ghz / 8GB DDR3
dvdtoon is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 November 2010, 16:16   #5
tantewillem
PCM User
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Berichten: 116
Standaard

ik weet niet zeker maar in ubuntu kan je wel op andere manier kopieren plakken normaal ctrl+v om te plakken maar dat lukt niet duw dan is op je rechtermuisknop en dan plakken
tantewillem is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:05.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.