advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Scripting > Scripting

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 December 2008, 13:08   #11
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Hmm nog steeds een parse error...
(Parse error: syntax error, unexpected $end in /mnt/web7/20/76/51959676/htdocs/recent.php on line 31)
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:10   #12
mathijsie
PCM Lord
 
mathijsie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 February 2006
Locatie: Vlakbij Nijmegen, Gelderland
Berichten: 2.004
Standaard

Ik had ??n haakje te weinig gezet.
Code:
<?php 
global $scripturl;
?>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" class="bordercolor">
 <tr>
  <td colspan="0" class="titlebg">
 
  </td>
 </tr>
 <?php
    $what=ssi_recentTopics('11', NULL, 'array');
    foreach ($what as $topic)
    {
     ?>
  <tr>
            <td class="windowbg" valign="middle">
    <?=$topic['link'];?>
       <?php
    // Is this topic new? (assuming they are logged in!)
                if (!$topic['new'] && $context['user']['is_logged'])
    {
                    ?>
     <a href="<?=$scripturl?>?topic=<?=$topic['topic']?>" border="0" target="_blank"></a>';
     <?php
                }
    ?>
                <!--</span>           Waar in godsnaam haal je die span vandaan???-->
            </td>
        </tr>
 <?php
    }
 ?>
</table>
__________________
Wie het kleine niet leert, doet het grote verkeerd.
mathijsie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:13   #13
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Nog steeds een parse error..
(?>
Fatal error: Call to undefined function ssi_recentTopics() in /mnt/web7/20/76/51959676/htdocs/recent.php on line 9)
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:14   #14
mathijsie
PCM Lord
 
mathijsie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 February 2006
Locatie: Vlakbij Nijmegen, Gelderland
Berichten: 2.004
Standaard

Dat lijkt me duidelijk, ssi_recentTopics() is een niet-gedefinieerde functie. Heb je het betreffende bestand wel geinclude/gerequired/erin geplakt?
__________________
Wie het kleine niet leert, doet het grote verkeerd.
mathijsie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:17   #15
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mathijsie Bekijk bericht
Dat lijkt me duidelijk, ssi_recentTopics() is een niet-gedefinieerde functie. Heb je het betreffende bestand wel geinclude/gerequired/erin geplakt?
Ja op de eerste regel.
PHP-code:
<?php require ("/mnt/web7/20/76/***/htdocs/forum/SSI.php"); ?>
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:22   #16
mathijsie
PCM Lord
 
mathijsie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 February 2006
Locatie: Vlakbij Nijmegen, Gelderland
Berichten: 2.004
Standaard

Weet je zeker dat de functie zo heet? Hoofd/kleine letters goed? Want als de functie correct gerequired is, moet het aanroepen geen probleem meer vormen.
__________________
Wie het kleine niet leert, doet het grote verkeerd.
mathijsie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:23   #17
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mathijsie Bekijk bericht
Weet je zeker dat de functie zo heet? Hoofd/kleine letters goed? Want als de functie correct gerequired is, moet het aanroepen geen probleem meer vormen.
Die bovenste regel is echt goed...
Ik ben nu zelf een nieuw script aan het schrijven op basis van de oude, "wordt z.s.m." vervolgd.

Ik wordt van dit script een beetje maf...
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:26   #18
mathijsie
PCM Lord
 
mathijsie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 February 2006
Locatie: Vlakbij Nijmegen, Gelderland
Berichten: 2.004
Standaard

Ja de regel kan goed zijn, maar de naam van de functie waarmee je hem aanroept (ssi_recentTopics()) moet ook kloppen
__________________
Wie het kleine niet leert, doet het grote verkeerd.
mathijsie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:28   #19
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mathijsie Bekijk bericht
Ja de regel kan goed zijn, maar de naam van de functie waarmee je hem aanroept (ssi_recentTopics()) moet ook kloppen
Ja die is ook correct....

Na het plaatsen van "/" na blank werkt het script weer????????
PHP-code:
<a href="<?=$scripturl?>?topic=<?=$topic['topic']?>" border="0" target="_blank"/></a>'
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2008, 13:29   #20
mathijsie
PCM Lord
 
mathijsie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 February 2006
Locatie: Vlakbij Nijmegen, Gelderland
Berichten: 2.004
Standaard

Hoe krijg je dat voor mekaar? Die / hoort daar niet te staan, wat wel zo is, is dat er content moet staan tussen <a> en </a>, anders zul je geen link zien...

//Nog even een edit: waarschijnlijk is de functie aanroep dus _niet_ correct, anders geeft PHP geen error.
Heb je die error_reporting al ingevoegd?
__________________
Wie het kleine niet leert, doet het grote verkeerd.
mathijsie is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:03.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.