advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 14 July 2010, 22:17   #11
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Je schrijft dat je een eigen mailserver hebt; vertel 's meer, wat voor een is het?
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 07:46   #12
tijnus
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Nou EdP, ik bedoel vooral dat ik een hostpakket heb bij argeweb, waar ik dus alle mail binnen kan halen dmv mail.mijndomein.nl en alles dat voor @mijndomijn.nl staat, komt binnen op mijn hoofd email adres. Het is dus niet een @kpnplanet of @hetnet verhaal, maar @mijndomein.nl verhaal... Snap je het nog? Ik snap het niet meer.
tijnus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 09:51   #13
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Dat is niet een mailserver, maar je hebt een eigen email domein. Dit bericht is mogelijk van belang voor jou:
Citaat:
Vanaf het Basis webhostingpakket krijgt u nu 2 volledige Standard Exchange boxen van 250 MB. Met deze mailboxen krijgt u volledige integratie met Microsoft Outlook (of andere e-mailprogramma’s). Het is mogelijk om contacten, taken of een agenda te delen en u krijgt toegang tot de veelgeprezen online webmail Outlook WebAccess.
Met Exchange kun je n.l. doen wat jij wil bereiken.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 16:59   #14
tijnus
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 10
Standaard

@ EdP, hoe krijg ik het dan zo, ik volg je niet helemaal. Wat ik wil is dus niet met IMAP te bereiken, enkel met Exchange?
tijnus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 17:10   #15
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Ik weet niet met zekerheid te zeggen of wat jij wilt wel of niet met IMAP te doen is. Wel staat er bovenstaande melding op de site van jouw hosting provider. Welk pakket heb je?
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 July 2010, 13:03   #16
tijnus
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik zit bij argeweb en ik heb het LITE pakket. Ik zie dat ik daar wel emailaccounts bij heb (10st), maar geen exchange. Het moet toch ook anders op te lossen zijn?
tijnus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 July 2010, 19:13   #17
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Goed, dan heb je dus geen Exchange toegang, tenzij je zou upgraden.
Heb je al geprobeerd om op 2 pc's een IMAP account in te stellen? Volgens hun site bieden ze n.l. ook IMAP.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:53.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.