advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 2 October 2008, 20:49   #1
L. Levering
PCM Guru
 
L. Levering's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Locatie: Rotterdam e.o.
Berichten: 304
Standaard Website online zetten

Beste lezer(essen),

Als ik een website gemaakt heb, en ik wil hem online zetten, wat moet ik dan doen? Ik weet hier niks van af namelijk. Wat moet ik aanvragen? Een hostingpakket en/of een domeinnaam? Wie wil me dat uitleggen.

Gr. Lennart
L. Levering is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2008, 20:57   #2
markkk1990
PCM Lord
 
markkk1990's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Locatie: Behind my notebooook
Berichten: 686
Standaard

Lennart,

Je kan bij een site hier op internet zo'n hosting pakketje aanvragen.. dan krijg je de gegevens toegezonden.

daarin staat ook een ftp adres bij, met inlognaam en wachtwoord enzo. daarmee kan je inloggen en meestal staat in de map, httpdocs of www de bestanden die je kan veranderen in je eigen website.

mijn voorkeur gaat altijd uit naar starthosting.nl
__________________
Greetz,

Mark
markkk1990 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2008, 21:01   #3
L. Levering
PCM Guru
 
L. Levering's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Locatie: Rotterdam e.o.
Berichten: 304
Standaard

Mark,

Bedankt voor je snelle antwoord, nu eerst maar eens aan de slag met het programmeren!

H. Gr. Lennart
L. Levering is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2008, 22:26   #4
analog_
PCM Guru
 
analog_'s schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 June 2006
Berichten: 490
Standaard

Als je php of iets dergelijks gaat gebruiken (denk het niet) dan moet je ervoor zorgen dat je hosting dat ondersteunt. Het makkelijkste is een hosting pakket en domeinnaam bij dezelfde partij af te sluiten. Er zijn er meer dan genoeg te vinden maar probeer jezelf te beperken tot de europese markt. Ik heb namelijk een aantal shops in america staan en die zijn niet echt 'snel'. Komt door de transantlantique en het feit dat het niet 100% daar is geregeld
__________________
Geeksex:Mag mijn patchkabel in jouw patchpanel ?
analog_ is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2008, 09:36   #5
markkk1990
PCM Lord
 
markkk1990's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Locatie: Behind my notebooook
Berichten: 686
Standaard

Niet om nu reclame te maken, maar ik heb daar een productie van mezelf zitten en daar zit PHP in. Ondersteunt deze provider wel, maar ook de klantenservice vindt ik goed. Ondanks wat je ervoor betaalt.
__________________
Greetz,

Mark
markkk1990 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2008, 09:49   #6
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Je eigen provider heeft vaak ook ruimte voor je gereserveerd. Meestal moet je dan even contact met ze opnemen en daarna krijg je je gegevens toegezonden. Gegevens (als al eerder gezegd) je ftp URL je gebruikersnaam en je wachtwoord.

Een programma voor het uploaden van je site kan je Filezilla gebruiken, naar mijn mening is dat een makkelijk programmaatje.
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2008, 11:15   #7
markkk1990
PCM Lord
 
markkk1990's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Locatie: Behind my notebooook
Berichten: 686
Standaard

Citaat:
Een programma voor het uploaden van je site kan je Filezilla gebruiken, naar mijn mening is dat een makkelijk programmaatje.
Of gewoon je windows verkenner
Meestal is dat er ja, maar bij hetnet ofso, moet je wel voor die ruimte betalen.
__________________
Greetz,

Mark
markkk1990 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 March 2009, 13:32   #8
Waster
Just Joined!
 
Geregistreerd: 7 March 2009
Berichten: 15
Standaard Hoe kan ik een website op het internet plaatsen - Wat heb je nodig?

Geachte heer Levering,

Het enige wat u nodig heeft om een website op het internet te plaatsen is een domeinnaam en een webhosting pakket.

U kunt er eventueel ook voor kiezen om een website te maken met het sitebuilder pakket.

Dit is een pakket die de websites voor u kan bouwen.

Voor meer informatie, zie:

Hoe kan ik een website op het internet plaatsen en wat heb ik precies nodig?

Ik denk dat dit artikel u en vele anderen zal kunnen helpen.

Laatst gewijzigd door Waster : 19 March 2010 om 19:59
Waster is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 March 2009, 13:49   #9
L. Levering
PCM Guru
 
L. Levering's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Locatie: Rotterdam e.o.
Berichten: 304
Standaard

Inderdaad staat op deze site goede informatie! Nu na een maand of 5, weet ik gelukkig al meer over programmeren,hosting,domeinnamen, en heb ik ook mijn eerste website online, met PHP/HTML...
__________________
Groeten Lennart
L. Levering is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:36.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.