advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 23 November 2011, 15:15   #1
fredje1210
Just Joined!
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Locatie: Belgium
Berichten: 26
Question Probleem standaardzoekmachine!

Hey

Door het installeren van een software, ik kan niet bedenken de welke.
Is in Google Chrome mijn standaard zoekmachine op Yahoo gezet, ik vind dit zeer vervelend en ik zet het altijd via opties en dan zoekmachines beheren terug op Google. Maar iedere keer dat mijn computer opstart gaat hij automatisch naar Yahoo dus zolang ik niet afsluit blijft het google. Weet iemand hoe ik Yahoo echt verwijder ofzo want als ik dat bij 'zoekmachines beheren' doe dan komt hij bij het opstarten er gewoon terug bij.

Grtz Frederik
__________________
Acer Aspire x3910
Windows 7 - Ultimate
Pentium (R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80 GHz
4.00 GB RAM
64-BITS
fredje1210 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 November 2011, 19:05   #2
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Heb je bepaalde toolbars ge?nstalleerd? Dat kan wel eens zo'n effect geven. Malware kan dit ook veroorzaken dus mbam eroverheen gooien is wel het minste wat je kunt doen. Je zou ook de experts er eens naar kunnen laten door deze handleiding te volgen.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 November 2011, 16:20   #3
Jos Berk
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 31 January 2005
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 74
Standaard

Heb je al eens met Google gezocht op 'Yahoo verwijderen' in combinatie met Chrome? Zo niet, dan zal deze link je wellicht verder kunnen helpen:

http://www.helpmij.nl/forum/showthre...hine-op-Chrome

Groet,
__________________
Ik weet het zeker, denk ik...
Jos Berk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 November 2011, 11:27   #4
fredje1210
Just Joined!
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Locatie: Belgium
Berichten: 26
Standaard

Nee ik installeer normaal nooit toolbars maar ik zal eens een mbam scan doen dan.
Dankjewel

En het verwijderen van Yahoo heb ik al geprobeerd. toch bedankt
__________________
Acer Aspire x3910
Windows 7 - Ultimate
Pentium (R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80 GHz
4.00 GB RAM
64-BITS
fredje1210 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2011, 11:12   #5
fredje1210
Just Joined!
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Locatie: Belgium
Berichten: 26
Standaard

Er was wel wat malware maar niets waarbij ik een link met Yahoo zag, ik heb ze toch allemaal verwijdert en Yahoo blijft nog altijd zoekmachine. :s
Ik ga nu de rest van die links nog eens lezen.
__________________
Acer Aspire x3910
Windows 7 - Ultimate
Pentium (R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80 GHz
4.00 GB RAM
64-BITS
fredje1210 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 December 2011, 23:00   #6
fredje1210
Just Joined!
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Locatie: Belgium
Berichten: 26
Standaard

Het is opgelost.
Een combinatie van jullie twee links. (M-bam + verwijderen van toepassing die veranderen van default browser blokkeert)
Dankjewel
__________________
Acer Aspire x3910
Windows 7 - Ultimate
Pentium (R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80 GHz
4.00 GB RAM
64-BITS
fredje1210 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:15.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.