advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 31 July 2011, 13:20   #1
Fish
PCM Guru
 
Fish's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 October 2005
Locatie: In de buurt van Eindhoven
Berichten: 421
Standaard Ouder spel op nieuwe laptop

Beste mensen,

Ik heb een vraag over het volgende:
Als ik bv. het spel Medal of Honour Allied Assault of Generals speel op mijn laptop kan ik het niet full screen spelen. Ik zie links en rechts zwarte vlakken.
Als ik op mijn laptop een monitor aansluit is het wel full screen.
Uiteraard heb ik geprobeerd om dit via spelinstellingen voor elkaar te krijgen, helaas.
Ook via het configuratiescherm lukt het mij niet.
Iemand een idee?

(Laptop is een BTO 17CL36 met GTX460M videokaart)
__________________
Het ligt op het puntje van mijn tong. Misschien ff slikken dan schiet het me wel te binnen...
---------------------------------------------------
mijn systeem
Fish is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 July 2011, 14:04   #2
Hans60
PCM Enthusiast
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 193
Standaard

Wat zijn de beeldverhoudingen van je laptop en van je monitor? Mogelijk dat het spel niet geschikt is voor WXGA laptopschermen.
__________________
Een decollet? is als de zon: je mag er naar
kijken maar je moet er niet in staren....
Hans60 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 July 2011, 14:32   #3
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Je kunt ook eens proberen in apparaatbeheer om je "monitor" uit de lijst te gooien en dan vernieuwen zodat als het goed is een standaard beeldscherm gebruikt wordt ipv (als dat van toepassing is) een specifiek paneeltje.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 July 2011, 14:44   #4
Fish
PCM Guru
 
Fish's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 October 2005
Locatie: In de buurt van Eindhoven
Berichten: 421
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hans60 Bekijk bericht
Wat zijn de beeldverhoudingen van je laptop en van je monitor? Mogelijk dat het spel niet geschikt is voor WXGA laptopschermen.
Ik zie zojuist dat mijn oudste zoon dit probleem ook heeft op zijn pc. Die heeft exact dezelfde monitor als mijn jongste zoon die het probleem juist n?et heeft...
__________________
Het ligt op het puntje van mijn tong. Misschien ff slikken dan schiet het me wel te binnen...
---------------------------------------------------
mijn systeem
Fish is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 July 2011, 15:02   #5
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

@Fish,
als je het spel vanuit de browser opstart en je drukt daarna op F11 wil het bij veel laptops in full screen over gaan.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 July 2011, 15:20   #6
Fish
PCM Guru
 
Fish's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 October 2005
Locatie: In de buurt van Eindhoven
Berichten: 421
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
@Fish,
als je het spel vanuit de browser opstart en je drukt daarna op F11 wil het bij veel laptops in full screen over gaan.
Groet Piet.
Ha die Piet,
even getest, werkt helaas niet bij mij.
__________________
Het ligt op het puntje van mijn tong. Misschien ff slikken dan schiet het me wel te binnen...
---------------------------------------------------
mijn systeem
Fish is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 August 2011, 09:11   #7
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
wat je kunt proberen is Catalyst Control Center te installeren daarin is een fullscreen mogelijkheid aanwezig.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 August 2011, 10:01   #8
Fish
PCM Guru
 
Fish's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 October 2005
Locatie: In de buurt van Eindhoven
Berichten: 421
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
Hi,
wat je kunt proberen is Catalyst Control Center te installeren daarin is een fullscreen mogelijkheid aanwezig.
Groet Piet.
@Piet,
Dit was indirect de oplossing!
Ik heb geen CCC geinstalleerd maar wel NVidia-configuratiescherm. Hier was, na enig zoekwerk, ergens de optie te vinden van NVidia scaling met of zonder vaste aspectverhouding. Daar lag de oplossing....Vast aspect stond aangevinkt. Dat weggehaald en het werkt.
Bedankt voor jullie reacties!
__________________
Het ligt op het puntje van mijn tong. Misschien ff slikken dan schiet het me wel te binnen...
---------------------------------------------------
mijn systeem
Fish is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:07.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.