advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 July 2008, 17:26   #11
mayrbek
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

IMGBurn van NeoSmart
mayrbek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 July 2008, 17:27   #12
mayrbek
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
Hi,
controleer ook de diverse kabel aansluitingen, maak ze desnoods een voor een los en plaats ze opnieuw. Doe het ook met de geheugen moduuls.
Als je bij uitvoeren kan komen kun je via de commandprompt misschien
ook de System File Checker (sfc) zijn werk laten doen.
Groet Piet.
ik heb mijn computer opengedaan vndaag alle kabels eruitgetrokken en erin gedaan ( en heb de pc gestofzuigt Xd)
mayrbek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 July 2008, 17:39   #13
wanderer
PCM Guru
 
Geregistreerd: 2 September 2004
Berichten: 326
Standaard

Citaat:
IMGBurn van NeoSmart
Dat gebruik ik niet,is toch van Nero?

Zoja,gebruik dan Nero Burning Rom,dan via Recorder > Image branden.
Citaat:
en nog een vraagje zou het helpen als ik een nieuwe externe hardware kocht gewoon een vraag ben da nie van plan
Mijn antwoord staat in post 7.

Greetz
wanderer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 July 2008, 17:42   #14
mayrbek
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Het maakt toch nie uit met welke progrmma je dat doet en je kunt Image branden doen op IMGburn waarom denk je dat het zo zijn nam heeft

en nee dat is niet van Nero

Laatst gewijzigd door mayrbek : 26 July 2008 om 17:45
mayrbek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 July 2008, 17:50   #15
mayrbek
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wanderer Bekijk bericht
Dat gebruik ik niet,is toch van Nero?

Zoja,gebruik dan Nero Burning Rom,dan via Recorder > Image branden.

Mijn antwoord staat in post 7.

Greetz

moet ik de trail gebruike??
mayrbek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 July 2008, 17:54   #16
wanderer
PCM Guru
 
Geregistreerd: 2 September 2004
Berichten: 326
Standaard

Citaat:
IMGBurn van NeoSmart
Sorry mayrbek,ik was even in de war met Nero StartSmart.

ImageBurn is prima,branden die hap

Greetz
wanderer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 July 2008, 18:06   #17
mayrbek
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

heb gedaan als die klar is met windows is loading files komt die blauwe scherm weer
mayrbek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 July 2008, 18:26   #18
wanderer
PCM Guru
 
Geregistreerd: 2 September 2004
Berichten: 326
Standaard

Hm,dat wil niet echt.

Het is een gewone PC en geen laptop?

Zoja,koppel dan alles los wat niet direct nodig is.

Alle kaarten eruit,ook de netwerkkaart,zodat je alleen 1 reepje geheugen hebt zitten en de Videokaart.

Probeer dan nog eens gewoon op te starten.
wanderer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 July 2008, 07:59   #19
bob59
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 November 2005
Berichten: 15
Standaard

Het lijkt erop dat je het systeem opnieuw moet installeren.
Ik begrijp dat dit een Acer PC is. Deze heeft als je er verder niet mee gerommeld hebt een recovery partitie. Dit is de procedure zoals ik hem ooit doorgekregen heb van Acer. Hierbij wordt de gehele inhoud van de harde schijf overschreven!

1) BELANGRIJK!!!!! Hiervoor dient u wel eerst een backup te maken van uw belangrijke bestanden op de vaste schijf!
2) Als u de backup heeft aangemaakt, kunt u uw computer afsluiten
3) Zet de computer aan, en bij het ACER fullscreen logo drukt u enkele malen op ALT+F10,
Mocht Windows na enkele seconden alweer opstarten in Windows met het inlogscherm voor de gebruiker, dan dient u wellicht de computer volledig af
tesluiten, in plaats van "Standby" of "Hibernation".
4) Vervolgens wordt ACER eRecovery Management voor u geladen.
5) U kiest voor de optie systeem herstellen naar standaard instellingen, indien u het hele systeem wilt recoveren. (Mocht u alleen de stuurprogramma's en de
applicaties opnieuw willen installern, dan kiest u voor het herinstalleren van de stuurprogramma's en applicaties, Hierbij zal de inhoud van de schijf
behouden blijven.)

Je kunt eventueel ook vanaf de recovery dvd recoveren. Dan moet je tijdens de procedure de dvd in de lezer hebben enkele malen op F12 drukken i.p.v. ALT+F10 in stap 3.
Ik hoop dat dit helpt. Succes!
bob59 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 July 2008, 08:14   #20
bob59
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 November 2005
Berichten: 15
Standaard

Overigens..... ik heb de bovenstaande procedure herhaaldelijk moeten uitvoeren maar uiteindelijk bleek er een slechte dvd brander in mijn (toen nieuwe) Acer pc te zitten die de problemen veroorzaakte. Er is uiteindelijk een oud model in geplaatst namelijk HL-DT-ST DVD+-RW GSA-H21N en deze doet het prima.
Ik meen dat de slecht werkende een artikelnummer in de 40 had (ipv 21). Hoop dat dit relevant is. Succes!
bob59 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:48.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.