advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 28 April 2009, 16:46   #1
T.Rogaar
PCM Enthusiast
 
T.Rogaar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 187
Standaard Wireless LAN toch?

Hallo,

De bedoeling van mijn punt is dat ik in huis gebruik kan maken van de printer die beneden staat en tegen elkaar te gamen met een LAN verbinding, dit is de situatie; Beneden staat een router die het signaal (wired) direct door geeft aan de hoofd computer beneden (xp), dan komt uit de router een kabel die naar een sitecom modem gaat die uitgerust is met een draadloze zender, dit signaal ontvang ik (vista) boven (2 betton vloeren) met een sitcom wl-608 (usb). Heb al van alles geprobeerd, maar kom zeker met mogelijkheden waarvan jullie dachten "dat heeft ie vast al geprobeerd".

Ik zou het niet meer weten,,,
__________________
Ga-p35-ds3l (4gb)
E6750@3.32GHz
OCZ 500watt
HD 3850
T.Rogaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 April 2009, 16:53   #2
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Ik zie wel de situatie maar niet het probleem in je vraag,?

Heb je boven geen draadloze verbinding.?
- Optie signaal te zwak, 2 betonvloeren dit kan een belemmering zijn.

Heb je wel verbinding maar geen netwerk / shared printer.
- Waarschijnlijk staat er iets niet goed bij de netwerk instellingen.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 April 2009, 18:00   #3
T.Rogaar
PCM Enthusiast
 
T.Rogaar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 187
Standaard

Oke,,,

Ik wil graag beneden kunnen printen en met mn broer/beste vried, kunnen gamen via een LAN verbinding.

Kan dat met de huidige situatie, en wat zal er dan verkeerd staan bij mn instellingen heb al veel geprobeerd maarja het zijn veel instellingen.
__________________
Ga-p35-ds3l (4gb)
E6750@3.32GHz
OCZ 500watt
HD 3850
T.Rogaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 April 2009, 18:12   #4
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Je kan de printer die beneden staat delen, zodat alle gebruikers in het betreffende netwerk de gedeelde printer kunnen installeren.

Tsja ik weet niet hoe sterk het draadloze signaal door de twee betonvloeren komt, dus kan ik niet beoordelen of je het draadloze netwerk behoorlijk kunt gamen, normaal heeft een draadloos netwerk een theoretische 54MBp/s verbinding waarmee je ook theoretisch 5 a 6 megabyte per seconde zou kunnen verzenden.
Maar in de praktijk liggen deze snelheden veel lager, zeker als er tussen de draadloze modem/router en computer een flinke ruimte zit en zoals je ook al aangeeft twee betonnen vloeren.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 April 2009, 20:22   #5
T.Rogaar
PCM Enthusiast
 
T.Rogaar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 187
Standaard

Dat gamen kan ik dus wel uit mn hoofd laten, maar goed beneden printen dat moet toch lukken, de printer is ingesteld op delen, en alles gebruikers moeten de printer kunnen zien.. behalve ik, ik woon nu ergens anders en heb mn comp mee genomen, daar wilde het wel lukken om te delen, kan het misschien er aan liggen dat dit om een xp vist combo gaat en bij mijn vorige verblijf vista vista???

dankje,,
__________________
Ga-p35-ds3l (4gb)
E6750@3.32GHz
OCZ 500watt
HD 3850
T.Rogaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 April 2009, 00:45   #6
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

De situatie zie ik niet, sorry.
Kun je misschien een schemaatje tekenen met LAN adressen erin?
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 April 2009, 19:26   #7
T.Rogaar
PCM Enthusiast
 
T.Rogaar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 187
Standaard

ja dat is ook zoiets, hij geeft aan bij netwerkcentrum (mijn pc vista) dat er geen lan kabel is aangesloten en dat klopt ook maar deze wil ik graag via mijn sitecom wl608 laten gaan,, Kan dat??/
__________________
Ga-p35-ds3l (4gb)
E6750@3.32GHz
OCZ 500watt
HD 3850
T.Rogaar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:43.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.