advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 June 2007, 19:35   #21
Den andere
PCM Lord
 
Den andere's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 November 2005
Locatie: Ergens in BelgiŽ
Berichten: 1.569
Standaard

c:\boot.ini ,wel eventueel verborgen bestanden zichtbaar maken.
__________________
Mijn systeem| Microsoft Windows Vista Home Premium 64 bit | Vuurvosje.be.tt
Den andere is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2007, 21:38   #22
Romy
Just Joined!
 
Geregistreerd: 27 June 2007
Berichten: 3
Red face

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Den andere Bekijk bericht
c:\boot.ini ,wel eventueel verborgen bestanden zichtbaar maken.

Mogelijkerwijs kom ik nu als een klunsje over maarre wanneer ik bij uitvoeren ms config uitvoer dan kan ik niets veranderen in de boot, alleen wat vakjes aanvinken.
Wanneer ik c:\boot.ini uitvoer kan ik van alles veranderen, maar dan geeft de pc aan dat hij het bestand niet kan opslaan en dat ik een pad moet zoeken. Maarre waar sla ik zoiets op
Romy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 June 2007, 16:20   #23
Den andere
PCM Lord
 
Den andere's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 November 2005
Locatie: Ergens in BelgiŽ
Berichten: 1.569
Standaard

Werk je wel in beheerdersmodus, ik heb er namelijk geen probleem mee.
Doe je het via de verkennner?
__________________
Mijn systeem| Microsoft Windows Vista Home Premium 64 bit | Vuurvosje.be.tt
Den andere is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 July 2007, 17:21   #24
yerffoj
Just Joined!
 
Geregistreerd: 13 July 2007
Berichten: 1
Standaard dep uitschakelen

hoi luiltjes hoe gaat jullie met goed, ik heb ook zo`n geweldige acer gekocht ( ik zou het hem zo uit het raam gooien) ik kan niet msnen, ik heb alle twee de opties geprobeerd maar zonder resultaat, klereding. oh wat een OOOOO effect met vista (not). mischien weten jullie nog meer opties. groeten yerffoj
yerffoj is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 July 2007, 21:38   #25
Mamamegs
Just Joined!
 
Mamamegs's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 May 2007
Berichten: 33
Standaard

Had je deze ook geprobeerd?
http://www.vistabits.nl/DEP_Acer.htm
Hier vind je een patch van Acer zelf.
__________________
www.vistabits.nl
Mamamegs is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2007, 16:34   #26
Sanne22
Just Joined!
 
Geregistreerd: 15 July 2007
Berichten: 1
Exclamation Patch en Dep voor Acer met Vista!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mamamegs Bekijk bericht
Had je deze ook geprobeerd?
http://www.vistabits.nl/DEP_Acer.htm
Hier vind je een patch van Acer zelf.
Ik heb sinds kort een Acer. Maar problemen met Messenger.

Ik heb geprobeerd om de patch te installeren, maar dit heeft voor mij niet gewerkt. Ik heb nu DEP uitstaan.

Msn werkt nu wel, maar zijn er enige risicio's aan verbonden? Alvast bedankt!
Sanne22 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 July 2007, 10:09   #27
batje00
Just Joined!
 
Geregistreerd: 18 July 2007
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sanne22 Bekijk bericht
Ik heb sinds kort een Acer. Maar problemen met Messenger.

Ik heb geprobeerd om de patch te installeren, maar dit heeft voor mij niet gewerkt. Ik heb nu DEP uitstaan.

Msn werkt nu wel, maar zijn er enige risicio's aan verbonden? Alvast bedankt!

ik heb ook een acer gekocht laatst.

Ik heb hem op nieuwe gedownload en dan nogmaals geprobeert gaat niet.
(ik dubbelle klik er op en ook als admin, hij opent helemaal niks ik krijg heel kort dat rondje heb vista home)

Heb met de dep uit gezet en path gedownload en ginstaleert en werk niet

wie kan mij helpen
batje00 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2007, 10:24   #28
Yoghurt
Just Joined!
 
Geregistreerd: 5 September 2007
Berichten: 2
Standaard

Ik heb ook problemen met Dep op mijn Asus laptop met windows vista. Zodra ik via windows media center tv wil kijken of radio kijken sluit hij af en geeft hij een fout melding dat mijn TV tuner niet werkt. Dan gaat hij naar een oplossing zoeken. Dat vertelt hij mij dat door DEP mijn tv tuner niet. Als ik DEP uit schakel heb ik nog steeds het zelfde probleem.

Dank je alvast
Yoghurt is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 January 2008, 14:44   #29
daan888
Just Joined!
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 1
Standaard

Hee, ik heb hetzelfde probleem als iedereeen hier ! =O
Maar als ik dat intyp dat staat er: bcdedit.exi word niet herkend, als een interne of externe opdracht, programma of batchbestand
Pls Help !
groetjes,
Daan Cornelissen
daan888 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 March 2008, 00:14   #30
Jo Wi
Just Joined!
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 1
Standaard DEP uitschkelen in XP

Boot.ini openen is geen probleem maar welke regel dient dan veranderd te worden of welke keuze aangevinkt?
Jo Wi is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:21.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.