advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Tools

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 2 July 2009, 19:45   #1
dudesons
PCM Engineer
 
dudesons's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 April 2009
Berichten: 221
Standaard Hotmail in Thunderbird

Ik wil mijn hotmail werkende krijgen in thunderbird. Ik heb de server naam als pop3.live.com en smtp.live.com ingesteld en gebruik SSL.Maar op een of andere manier geeft hij altijd de foutmelding authentication failed als ik mijn wachtwoord intyp. Weet iemand een goede tutorial of wat ik fout doe?
dudesons is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 July 2009, 20:45   #2
Lange Pier
PCM Lord
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 578
Standaard

http://webmail.mozdev.org/webmail.html

Deze al bekeken?
__________________
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 July 2009, 21:20   #3
PeHo
PCM Enthusiast
 
Geregistreerd: 17 December 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 164
Standaard

How to Access Free Windows Live Hotmail in Mozilla Thunderbird

Succes
__________________
Peter Horlings.
Horlings.tk
______________________
If you can?t be a good example,
be a horrible warning.
PeHo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 July 2009, 21:50   #4
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

In nutshell. Pop hotmail kan alleen als je betaald voor je hotmail account.

Maar dat doet denk ik geen mens.

Dus je moet 2 add-ons gebruiken. De webmail add-on + de hotmail toevoeging. Dan moet het kunnen zie verder tutorial hierboven.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 July 2009, 09:24   #5
PeHo
PCM Enthusiast
 
Geregistreerd: 17 December 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 164
Standaard

@eNdEmiOn

Hotmail is al weer een tijdje ook via POP en SMTP gratis voor de hele wereld.

MSN Hotmail and Hotmail Plus POP3/SMTP Access
__________________
Peter Horlings.
Horlings.tk
______________________
If you can?t be a good example,
be a horrible warning.
PeHo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 July 2009, 12:14   #6
dudesons
PCM Engineer
 
dudesons's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 April 2009
Berichten: 221
Standaard

Oke ik ben hier al veel met opgeschoten alleen krijg ik nu de melding kon niet verbinden met server localhost;de verbinding werd geweigerd.(dat krijg ik nu niet meer)

Nu is er deze foutmelding:

Wachttijd voor verbinding met server localhost is verlopen.

Laatst gewijzigd door dudesons : 3 July 2009 om 13:16
dudesons is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 July 2009, 15:54   #7
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeHo Bekijk bericht
@eNdEmiOn

Hotmail is al weer een tijdje ook via POP en SMTP gratis voor de hele wereld.

MSN Hotmail and Hotmail Plus POP3/SMTP Access
Dat wist ik niet (toch wel behoorlijk recent dat dat weer kan). Heb ook nog nooit via pop hotmail opgehaald. Zal het ook niet gaan doen aangezien (is misschien ook ondertussen verandert) je dan waarschijnlijk al je pop mail in dezelfde inbox binnen krijgt (ik denk dan aan de originele outlook, heb al jaren niks meer met pop gedaan liever imap).

@dudesons, hoe heb je nu alles ingesteld?
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 July 2009, 16:48   #8
dudesons
PCM Engineer
 
dudesons's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 April 2009
Berichten: 221
Standaard

Eventjes alles op een rij:

Serverinstellingen: poort-995
type-pop mailserver
beveiliging-ssl

Uitgaande server: poort-25
beveiliging-tls

En in de hotmail addon gebruik ik hotmail live (new website)

Is er nog iets anders dat ik vergeten ben,bv iets instellen bij hotmail?
dudesons is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 July 2009, 18:35   #9
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Localhost is je eigen pc, had de hotmail server moeten zijn. Kijk even of je beveiligings-software dit niet veroorzaakt, bijv. een "safe surfing" optie o.i.d.
En controleer ook de hosts file of die niet de pop-server heeft gemapped naar 127.0.0.1
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 July 2009, 19:18   #10
dudesons
PCM Engineer
 
dudesons's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 April 2009
Berichten: 221
Standaard

Ik heb avast even uitgezet en hij geeft weer dezelfde foutmelding.Kan ik die wachttijd niet langer instellen?En hoe doe je dat van die host files daar ken ik namelijk niets van...
dudesons is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:46.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.