advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 July 2011, 09:03   #11
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Verkeerde versie gedl (64 of 32bit)?
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 July 2011, 01:46   #12
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard Help, Vista servicepack 2 kan niet worden geinstalleerd?

Piet ?n eNdEmiOn, bedankt voor de tips. We gaan het van de week opnieuw proberen! Ik laat wel weten of het gelukt is.

Oh ja, we hebben ?cht de goede versie (32 bit = x86) gedownload

Groeten,
Hans

Laatst gewijzigd door HansG : 18 July 2011 om 01:48
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 July 2011, 14:30   #13
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hans,
dat van die versie kwam door dat er iemand op jouw topic had ingebroken.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 July 2011, 16:04   #14
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Ik heb een tijdje het probleem gehad dat mijn (x86, dus 32 bits) PC de hele tijd een update voor SQL probeerde te installeren, maar dan de 64 bits versie, wat duis niet lukte, toch gaf hij niet aan dat hij mislukt was, maar 'installeerde' de pc de update gewoon meer dan 80 keer...
Dit was opgelost toen ik de (juiste, 32-bits) versie van die update (SQL service pack 5, als ik me niet vergis) downloade en installeerde.
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 August 2011, 16:05   #15
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard

Eindelijk is het gelukt SP2 voor Vista te installeren .... pfff

Helaas doet zich nu plotseling een geheel ander probleem voor:

Wanneer ik een willekeurig bestand al dan niet via de prullebak of zelfs via Ccleaner wil verwijderen start het verwijderen wel, maar de voortgang van dat proces duurt oneindig lang! Ook het proces onderbreken lukt dan niet, slecht via uitloggen (met de waarschuwing dat er data verloren kan gaan) en vervolgens weer inloggen kan het verwijderingsproces gestopt worden...

Het gekke is dat dan dikwijls w?l (mits het bestand niet te groot was) het bestand verwijderd was.

Het is op deze manier niet te doen en ik hoop dat iemand mij de oplossing van dit probleem kan geven?

Groeten,
Hans
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 August 2011, 19:20   #16
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Misschien duurt het niet oneindig maar gewoon heel lang. Je hebt niet toevallig je HD ontzettend gefragmenteerd?
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 August 2011, 23:53   #17
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eNdEmiOn Bekijk bericht
Misschien duurt het niet oneindig maar gewoon heel lang. Je hebt niet toevallig je HD ontzettend gefragmenteerd?


Geen idee van, maar ik zal hem maar eens laten defragmenteren, wie weet...

Groeten,
Hans
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 January 2012, 18:30   #18
gen3
PCM User
 
gen3's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: O-Vl
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haagsetries Bekijk bericht
ik heb ook een vrage heb ook het probleem dat ik sp2 wel kan downloaden maar na het downloaden geeft die aan dat mij windows vista he niet ondersteund of niet op die past heel vaag allemaal weet iemand daar wat op
is je PC een 32 of 64 bit.
of bekijk even,
http://windows.microsoft.com/nl-NL/w.../service-packs
__________________
Don't die wondering
gen3 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:04.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.