advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 3 April 2008, 15:57   #31
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Jo Wi,
bij Windows XP wijzig je de bootini als volgt:
In de onderste regel komt na Windows XP Professional te staan:
/noexecute=AlwaysOff/ fastdetect
Groet Piet.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2008, 13:16   #32
Chorro
Just Joined!
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 1
Angry

Ik heb een HP laptop, waarbij MSN ook wordt tegengehouden. Maar zodra ik opdrachtenprompt open onder de administrator en dan die code invoer. Dan zegt ie dat de bewerking is voltooid. Maar als ik dan MSN open, dan houd ie het alsnog tegen. Wat kan ik doen?
Chorro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2008, 14:13   #33
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
die boot.ini edit gold voor Windows XP. Heb je die dan gaat dat niet via de
opdrachtprompt maar met edit van de zin in de root van de C-schijf.
Groet Piet.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 December 2008, 20:35   #34
wesleyvanmook93
Just Joined!
 
Geregistreerd: 3 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Hee,

bij mij word msn ook tegengehoudn door dep
ik heb een acer met windows vista.
als ik die code invoer bij opdrachtprompt zegt hij: kan het archief met opstartonfiguratiegegevens niet openen.

wat moet ik doen ik heb die link van de acer site ok al geprobeerd maar die doet het ook niet want danzegt ie files not found

Groeten
wesleyvanmook93 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 July 2009, 19:21   #35
wicky
Just Joined!
 
Geregistreerd: 17 July 2009
Berichten: 1
Standaard

Yow mensen ik heb een DEP probeleem @ windows vista het blokeerd bepaalde dingen zoals chatbox openen doet hij dan niet.

Wie weet hoe ik het uitschakel of iets dergelijks


MVRG Wick
wicky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2011, 11:29   #36
n.m.j.wennekes
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard DEP uitschakelen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heek Bekijk bericht
De oplossing zie bijlage:
Helaas
de mededeling is: 'het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt'. Alles was verder afgesloten.
Iemand nog een suggestie? Overigens, ook ik heb een ACER
  Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2011, 14:09   #37
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard

Met het uitschakelen van DEP los je het probleem niet op.

Ter vergelijking:
Als je antivirus-programma een melding geeft van een virus, kom je inderdaad van die melding af door die virusscanner te verwijderen.

Die DEP zit er niet voor niets.
Lijkt me dat beter kunt zoeken naar een oplossing van het probleem dan slechts het verwijderen van de melding.

'iets met twee centen'
__________________
Chato
Twitter
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:57.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.