advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 27 March 2012, 19:44   #1
_S_d_
Just Joined!
 
Geregistreerd: 10 October 2010
Locatie: Oostend
Berichten: 14
Exclamation Afdrukken via thuisnetwerk

**Removed**

Laatst gewijzigd door _S_d_ : 10 September 2014 om 15:31 Reden: Geen reactie van moderator
_S_d_ is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 March 2012, 00:04   #2
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Je linkje werkt niet. Beter om linkjes via de rechtermuisknop te kopi?ren.

Als je deze handleiding volgt op welk punt loop je spaak?
http://windows.microsoft.com/en-US/w...hare-a-printer
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.

Laatst gewijzigd door eNdEmiOn : 28 March 2012 om 00:11
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 March 2012, 23:46   #3
Jannes
PCM Guru
 
Jannes's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 April 2007
Locatie: Zonnige Zeeland
Berichten: 367
Standaard

Misschien heb het ondertussen als opgelost, maar vergeet niet dat je laptop 64 bit is. Je zult op de site van je printerfabrikant de 64bit versie moeten downloaden.
Normaal kopieert Windows die van de computer maar deze is 32 bit en niet bruikbaar voor je laptop.
__________________
Theorie is wanneer je alles weet maar niets werkt.
Praktijk is wanneer alles werkt maar je niet weet waarom.
Vaak gaan deze samen, niets werkt en niemand weet waarom.
Jannes is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 March 2012, 00:46   #4
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Heb je bestanden en printers delen aanstaan? Te vinden bij de eigenschappen van je netwerkadapter.

Hier heeft trouwens nog iemand hetzelfde probleem als jij. Hij noemt ook een hoop mogelijke oplossingen die je ook nog eens kunt doorlopen + nog een antwoord dat mogelijk de oplossing zou kunnen zijn.
http://social.technet.microsoft.com/...0-c1f91ca45d80
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.

Laatst gewijzigd door eNdEmiOn : 31 March 2012 om 00:53
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 April 2012, 14:17   #5
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Als je op het netwerk icoontje in je tray klikt met de rechtermuisknop (rechts onder in beeld) en dan netwerk center selecteert krijg je vervolgens een venster waar je links "change adapter settings" aan kunt klikken. Daarop geklikt krijg je dus je netwerkadapters voorgeschoteld. Dan rechtsklik je op die adapter waarmee je verbonden bent met je thuisnetwerk (als er al sprake zou zijn van meer dan 1) ? eigenschappen.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 April 2012, 16:56   #6
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Ik zit nog eens naar die screenshots te kijken. Op die 2e zegt die dus dat je een bepaalde service niet aan hebt staan. Probeer die eens aan te zetten.
Start ? zoek ? services
(eenmaal de service gevonden in de lijst zet 'm op automatisch, de service heet zo te zien gewoonweg Workstation)
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 April 2012, 20:14   #7
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Kun je services niet via de rechtermuisknop openen en dan zoiets selecteren als "run as administrator"? Dan zou je 'm gewoon aan moeten kunnen zetten.

Vanuit het netwerkcenterum kun je bij de adapter instel mogelijkheden komen. Maar als die service niet aan staat gaat iets anders ook niet werken.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 April 2012, 16:57   #8
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Dacht allang gereageerd te hebben. Maar ik bedoel dus dat je services opent als admin niet de service waar je iets aan wilt aanpassen.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:54.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.