advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 6 April 2007, 14:33   #11
noeltouw
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 February 2007
Berichten: 11
Standaard

Nee dat zeg ik toch mnet ik hem 2 hardeschijven en hep geen aparte partities.
noeltouw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2007, 14:46   #12
wanderer
PCM Guru
 
Geregistreerd: 2 September 2004
Berichten: 326
Standaard

Citaat:
Nee dat zeg ik toch mnet ik hem 2 hardeschijven en hep geen aparte partities.
Mag het iets vriendelijker?
Citaat:
1.Staan er nog meer partities op de schijf?Zoja,mogen die er dan ook af?
1.Liever niet maar als ik die ook moetverwijderen dan moet het.
Het is nogal onduidelijk waar je nu wel of geen extra partities hebt
Citaat:
Ik kan nu egt niets meer ja heb een 2e harde schijf hep ik ook proberen xp erop te zetten zelfde resultaat.
1.Heeft er op die 2e schijf ook Vista gestaan.

2.Toen je probeerde XP op die 2e schijf te zetten,had je die 2e schijf toen aangesloten als master?
wanderer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2007, 14:51   #13
noeltouw
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 February 2007
Berichten: 11
Standaard

ja op die 2e partitie heeft vista gestaan alleen was het wel de beta2 en nee had hem gewoon als 2e schijf gerbuikt maar nu is het omgedraaid nu is me gene die normaal c: zou moeten zijn D: en mij 2e waar dus nog nooit viusta op heeft gestaan is nu dus C: dat was al eerer gebeurt maar ik dacht ik zeg het nog ff en srry dat ik zo dee.

Laatst gewijzigd door noeltouw : 6 April 2007 om 14:54
noeltouw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2007, 15:18   #14
wanderer
PCM Guru
 
Geregistreerd: 2 September 2004
Berichten: 326
Standaard

Citaat:
ja op die 2e partitie heeft vista gestaan
Nu begin je weer over partities en ook nog een 2e,ik kan er geen touw meer aan vast knopen
Citaat:
maar nu is het omgedraaid nu is me gene die normaal c: zou moeten zijn D: en mij 2e waar dus nog nooit viusta op heeft gestaan is nu dus C:
Je zegt nu pas dat je de schijven hebt omgedraaid M.a.w. op de schijf waar je nu XP op wilt zetten,heeft dus nog nooit Vista gestaan.Ik zit het hele verhaal,dat Vista de bootloader in het MBR heeft geschreven,kennelijk voor Jan met de korte achternaam op te hangen

Waarschijnlijk heb je een probleem met het geheugen (van de PC dus ) of andere hardware.

Misschien dat iemand anders je verder kan helpen,ik ben er even klaar mee als je het niet erg vindt,succes ermee.

Greetz
wanderer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2007, 15:22   #15
noeltouw
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 February 2007
Berichten: 11
Standaard

Dat kan niet wnat vista heeft altijd gewerkt en sinds dat ik vista eraf hep gegooids doet ie zo maar ik hep dus 2 hardeschijven op alle 2 de hardeschijven hep vista gestaan op de ene ultimate en de andere de beta2 snap je wel ik hep geen partities.
Zou vista erop nieuw opzetten een ide zijn en dan dat progamma erop zetten.
noeltouw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 April 2007, 13:47   #16
Fish
PCM Guru
 
Fish's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 October 2005
Locatie: In de buurt van Eindhoven
Berichten: 421
Standaard

Als je nu ook eens net als "fixmbr" ook eens "fixboot" uitvoert...? Ik heb dat probleem ook gehad nadat ik de beta van VISTA eraf wilde gooien. Bij mij werkte het.
Fish is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 April 2007, 14:42   #17
Chiwa
PCM Lord
 
Geregistreerd: 1 September 2004
Berichten: 1.410
Standaard

Kijk naar het merk schijf wat je hebt.
Ga naar de site van de fabrikant van die schijf.
Haal daar gratis het programma DiskManager van Ontrack op.
Deel de schijf opnieuw in, 2 minuten werk.

Ga dan je XP gewoon installeren.
Chiwa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 April 2007, 14:48   #18
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chiwa Bekijk bericht
Haal daar gratis het programma DiskManager van Ontrack op.
Dat heb je alleen nodig als je een dermate oude bios hebt dat niet de juiste schijfcapaciteit verschijnt in de bios. Het lijkt me niet waarschijnlijk dat iemand Vista (of XP) kan installeren op een dermate oude pc. Daarbij is DiskManager uitermate lastig te verwijderen/formatteren wanneer je deze schijf in een andere pc zou hangen met een moderner bios.

Oftewel: OnTrack DiskManager, niet doen tenzij je het echt nodig hebt.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 April 2007, 20:00   #19
Chiwa
PCM Lord
 
Geregistreerd: 1 September 2004
Berichten: 1.410
Standaard

Je bedoeld vermoedelijk een oudere versie.
Chiwa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 April 2007, 10:08   #20
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Ja dat wel, want het is al een paar jaar geleden dat ik er een wilde verwijderen. Het was zo omslachtig dat ik er voorgoed van genezen ben.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:32.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.