advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 28 February 2007, 16:38   #1
noeltouw
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 February 2007
Berichten: 11
Standaard Windows vista op mijn pc

Denk je dat mij pc windows vista aankan.

Intel Pentium4 2.4ghz
512mb ram
videokaart nvidia geforce5200 128mb
4.1geluids kaart en de rest hoef je denk niet naar te kijken denken jullie dat mijn pc vista aankan.

greetzzz Noëltouw.
noeltouw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2007, 16:59   #2
Altijdwat
PCM User
 
Altijdwat's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 February 2007
Locatie: Montfoort
Berichten: 103
Stuur een bericht via MSN naar Altijdwat
Standaard

nope....

minimaal 1gig ram en je vc is te oud maar wat dacht je van,

http://www.microsoft.com/windows/pro...deadvisor.mspx

maar die zal het zelfde zeggen.
__________________
AMD Athlon?64 x2 Dual Core 4600+
2x Nvidia GT7900GTO
2x 1024 DDR ram
M2N4 SLI ASUS MB
2x 250 Gig serial ata HD
Windows Vista Home Premium
Altijdwat is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2007, 17:13   #3
noeltouw
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 February 2007
Berichten: 11
Standaard

Ik dacht dat het minimaal 512mb was en heb de veta erop gehad en die deet het goed en dat was ultimate beta2 dus.En ik wou weten wat jullie er van vinden.
En ga nieuwen vc kopen een nvidia geforce 6200A 256mb zou die wel goed zijn.

Laatst gewijzigd door noeltouw : 28 February 2007 om 17:16
noeltouw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2007, 17:58   #4
BlackiE
PCM Lord
 
BlackiE's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 January 2006
Locatie: Brabant!!!
Berichten: 632
Standaard

Ik denk dat het wel moet lukken. Je vc moet bij Vista min. 128mb zijn en dat is ie. Anders moet je op microsoft de Vista Upgrade Advisor downloaden. Deze programma bekijkt of je Vista kan draaien.
Overigens heb ik een oude pc met 1,3 Ghz/ 640mb ram/ 32mb vc, waar Advisor aan gaf dat ik Vista kon draaien
BlackiE is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2007, 18:08   #5
AllSeeyinEye
PCM Lord
 
AllSeeyinEye's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2006
Berichten: 828
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noeltouw Bekijk bericht
En ga nieuwen vc kopen een nvidia geforce 6200A 256mb zou die wel goed zijn.
T is een beetje off topic, maar heb je nagedacht over die 'upgrade'? Ja hij is een serie nieuwer, maar kijk dan of je op zn minst een 6600GT ergens op de kop kan tikken, en zelfs die is al zwaar verouderd....
AllSeeyinEye is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2007, 18:43   #6
BlackiE
PCM Lord
 
BlackiE's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 January 2006
Locatie: Brabant!!!
Berichten: 632
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AllSeeyinEye Bekijk bericht
T is een beetje off topic, maar heb je nagedacht over die 'upgrade'? Ja hij is een serie nieuwer, maar kijk dan of je op zn minst een 6600GT ergens op de kop kan tikken, en zelfs die is al zwaar verouderd....
Ik heb er 2 van en ze staan in de verkoop, dus...
BlackiE is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2007, 18:52   #7
noeltouw
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 February 2007
Berichten: 11
Standaard

Srry maar de upgrade advisor mijn pc is weg dus kan ik hem niet uitvoeren daarom vraag ik het aan jullie mijn voeding is stuk en is voor reparatie weg zit nu op mijn 2e pc (waar vista niet op kan)maar xp gelukkig wel.
Amd Athlon XP 2400+ 2.0ghz
256mb ram 64mb videokaart asus
srry moest ik ff kwijt.
noeltouw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2007, 19:47   #8
Den andere
PCM Lord
 
Den andere's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 November 2005
Locatie: Ergens in BelgiŽ
Berichten: 1.569
Standaard

Die videokaart is geen probleem voor de aero, ik heb er de bèta op geïnstalleerd met dezelfde videokaart een zelfd geheugen. Wel zou 1024 mb handig zijn met een betere videokaart, dat zal net wat vlotter werken.
__________________
Mijn systeem| Microsoft Windows Vista Home Premium 64 bit | Vuurvosje.be.tt
Den andere is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:19.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.