advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Linux

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 May 2010, 14:14   #11
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

zou kunnen,
daar heb ik natuurlijk niet aan gedacht.

ik heb thuis ook een pc met 10.04,
ik ga van de week ook proberen om het te installeren,
weten we meteen of het aan ubuntu ligt.
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 May 2010, 15:58   #12
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Ubuntu 9.10 ge?nstalleerd en het netwerk werkt als een zonnetje binnen no-time..
Een upgrade naar 10.04 (LTS) uitgevoerd en geen netwerk meer.

Het lijkt dus toch op een 'bug' in de LTS versie van Ubuntu..

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 May 2010, 17:22   #13
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

dan doe je er wijs aan om die "bug" door te geven aan launchpad.
kunnen ze misschien met een bugfix komen.
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 June 2010, 11:06   #14
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

ik heb het al weken geleden geprobeerd,
,maar vandaag post ik het resultaat:

het viel me op ,dat smbclient en smbserver, niet meer in de(pakket) lijst stonden. na wat research is blijkbaar een upgrade naar samba4 gedaan.

maar dat verklaart de bug nog niet

als je nog steeds problemen hebt,
zou ik je aanraden om een ouder versie manueel te instaleren.

maar verdere netwerkproblemen heb ik niet.
__________________
vind mij @ tweakers.net

Laatst gewijzigd door bee_c4 : 1 June 2010 om 11:08
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 June 2010, 12:13   #15
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
als je nog steeds problemen hebt,
zou ik je aanraden om een ouder versie manueel te instaleren.
Ik zal hier van de week nog eens naar gaan kijken.
Het moet namelijk gewoon gaan werken...

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:18.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.