advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 4 March 2007, 21:40   #1
Heek
Just Joined!
 
Heek's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 February 2007
Berichten: 15
Unhappy Preventie van gegevens uitvoering(DEP) uitschakelen ( ik heb een Acer )

Wie kan mij vertellen hoe ik DEP uit kan schakelen.
Ik heb vista home premium op een acer draaien.
Acer empowering technologie geeft steeds de foutmelding dat bepaalde toepassingen (e data security system werkt niet) door DEP.
Ook ATI( external event utility ) geeft geregeld een melding dat het word afgesloten ( dit komt ook door DEP)

wie weet er al een oplossing
Heek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2007, 14:39   #2
Angie
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 February 2007
Berichten: 20
Standaard

kijk hier eens

http://www.websonic.nl/pctips/pctips_windowsvista.php

dan Beveiliging
Angie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 March 2007, 20:17   #3
Heek
Just Joined!
 
Heek's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 February 2007
Berichten: 15
Standaard Niks gevonden

Ik kan trouwend "gpedit.msc" invoeren bij uitvoeren maar
dan krijg ik de melding dat het geen geldige ..... is.
mvg Henk
Heek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 March 2007, 20:28   #4
Heek
Just Joined!
 
Heek's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 February 2007
Berichten: 15
Smile opgelost

De oplossing zie bijlage:
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: txt DEP uitschakelen.txt‎ (423 Bytes, 1366x gelezen)
Heek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 March 2007, 17:05   #5
melissa_k
Just Joined!
 
Geregistreerd: 25 March 2007
Berichten: 1
Standaard

Hey

ik heb gisteren ook een Acer gekocht en wanneer ik op MSN probeer te kopen sluit DEP dat steeds af. ik heb het tekstdocumentje gevonden in je bijlage maar ik kan ''accessories'' niet vinden. mijn computer is Nederlands ingesteld dus ik heb ook al gezocht naar toebehoren, maar helas ook zonder succes. ik hoop dat je mij kan helpen!

groetjes melissa!
melissa_k is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 March 2007, 20:44   #6
Heek
Just Joined!
 
Heek's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 February 2007
Berichten: 15
Standaard

Dat id bureau accessoires dan rechtsklikken op opdrachtpromt en openen als administrator uitvoeren kiezen. Nu het commando zoals beschreven in het kladblokje in het venster plakken ( dos venster zwart ) gewoon waar het streepje knippert. Dan Enter. Als het goed is komt er op de regel eronder te staan dat de bewerking is uitgevoerd. Even opnieuw opstarten en klaar.

gr Henk
Heek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2007, 18:47   #7
edwin
Just Joined!
 
Geregistreerd: 3 June 2007
Berichten: 1
Standaard

hey heek

ik heb sinds kort een acer.
maar als ik windows live messenger wil downloaden
dan geeft hij een foutmelding aan DEP
hoe los ik dit op?

groeten uit heemskerk
edwin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2007, 22:07   #8
Mamamegs
Just Joined!
 
Mamamegs's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 May 2007
Berichten: 33
Standaard

Kijk eens in het bericht boven het jouwe...
Dan zie je deze link:
http://www.vistabits.nl/DEP_Acer.htm
__________________
www.vistabits.nl
Mamamegs is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2011, 11:29   #9
n.m.j.wennekes
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard DEP uitschakelen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heek Bekijk bericht
De oplossing zie bijlage:
Helaas
de mededeling is: 'het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt'. Alles was verder afgesloten.
Iemand nog een suggestie? Overigens, ook ik heb een ACER
  Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2011, 14:09   #10
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard

Met het uitschakelen van DEP los je het probleem niet op.

Ter vergelijking:
Als je antivirus-programma een melding geeft van een virus, kom je inderdaad van die melding af door die virusscanner te verwijderen.

Die DEP zit er niet voor niets.
Lijkt me dat beter kunt zoeken naar een oplossing van het probleem dan slechts het verwijderen van de melding.

'iets met twee centen'
__________________
Chato
Twitter
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:09.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.