Los bericht bekijken
Oud 7 August 2006, 12:47   #18
Astrid
Redactie
PCM Newbie
 
Astrid's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 August 2004
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gvanvoor
Dit is trouwens niet het enige nadeel sinds de stopzetting van cm (voor de Nederlanders: CM staat voor computer magazine; dat tijdschrift werd door dezelfde redactie gemaakt als pcm maar enkel in Belgi? verdeeld; in Belgi? vond je zowel pcm als cm in de winkelrekken): we waren het al gewend bij elke cm een cdrom te ontvange, in een van de laatste nummers voor de stopzetting werd aangekondigd dat er voortaan bij elke cm een dvdrom zou zitten...
PCM en CM waren afzonderlijke tijdschriften, met elk een eigen redactie. Wel werd er veel samengewerkt op het gebied van testen en dergelijke. Toen CM werd opgeheven, hebben de abonnees van CM voortaan PCM gekregen. De tone of voice van beide bladen is gelijk, evenals de diepgang en uitgebreidheid van de testen. Omdat PCM van origine een Nederlands blad is, blijft het soms lastig om een vergelijkende test ook volledig door te trekken naar Belgi? (sommige producten zijn niet in Nederland verkrijgbaar en wel in Belgi? en vice versa). Ook zijn veel van de advertenties van Nederlandse bedrijven, maar er zijn ook veel Benelux-bedrijven die adverteren in PCM.
We begrijpen de gevoelens van ongenoegen die bij een aantal Belgische lezers heersen, en we doen ons best zoveel mogelijk van dat ongenoegen weg te nemen.
Astrid is offline   Met citaat antwoorden