PCM Forum

PCM Forum (http://forum.pcmweb.nl/index.php)
-   Windows Vista (http://forum.pcmweb.nl/forumdisplay.php?f=57)
-   -   deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen (http://forum.pcmweb.nl/showthread.php?t=21714)

Qborgwat 12 September 2011 13:40

deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen
 
Beste forumleden,

Op internet ben ik erachter gekomen dat deze mededeling die ik in microsoft outlook krijg te maken heeft met het verwijderen van Google Chrome. Die heb ik inderdaad verwijderd, zeer degelijk met REVO-uninstaller, en ziedaar het probleem.
Op internet heb ik naar meerdere "tips" gekeken en geprobeerd.

Echter ik zou in het register iets moeten doen/veranderen, maar het betreffende bestand kan ik op de aangegeven plaats niet vinden. Misschien ook wel verwijderd samen met Chrome?

Ik lees ook op internet dat het probleem zich h??l vaak heeft voorgedaan en is opgelost, maar toch lukt het mij niet.
Is het een idee om naar een herstelpunt terug te gaan van v??r het verwijderen van Google Chjrome of is wat weg is weg?

PS: Ik heb nu "ie-fix-restrictions-Win32" op mijn bureaublad staan.

Ik hoop dat iemand mij de weg kan en wil wijzen.
Groet
Rijn

Hans60 12 September 2011 17:02

Je hebt een 32-bits versie van Windows? Dan zou het uitvoeren van het bestand op je bureaublad de problemen op moeten lossen.

Qborgwat 12 September 2011 17:24

Beste Hans,

Als ik erop dubbelklik opent zich een tekstbestand.
Wat kan/moet ik daarmee?

Met de rechtermuisknop kom ik niet op "openen", en samenvoegen opent ook een tekst.
Moet die ergens naartoe?

Enfin, ik kom er niet uit

Groet
Rijn

Hans60 12 September 2011 19:28

Het zou een .reg bestand moeten zijn. Zie ook:
http://www.computeridee.nl/faqman/in...eembeperkingen

Qborgwat 12 September 2011 19:59

Beste Hans,

Ja, dat is het ook.
Toevallig heb ik het van dezelfde website.
Als ik op "eigenschappen" kijk dan staat er bij "openen met": KLADBLOK.

Dat zal wel niet goed zijn.Wat moet ik aanklikken bij openen met............?

Dat weet ik dus niet.
Ik ben blij met je reactie; was ik in ieder geval op het goede spoor, maar hoe moet de wissel nu staan??

Groet
Rijn

Hans60 12 September 2011 23:20

Openen met regedit.exe of registereditor, als dit nog niet is ingesteld. Als je niet zeker bent, dan : start>uitvoeren/run>regedit>OK. Dan kiezen voor bestand/file>importeren/import> navigeren naar het .reg bestand en dit selecteren. De registersleutels zullen nu ge?mporteerd worden.

Qborgwat 13 September 2011 07:09

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Hans60 (Bericht 138030)
Openen met regedit.exe of registereditor, als dit nog niet is ingesteld. Als je niet zeker bent, dan : start>uitvoeren/run>regedit>OK. Dan kiezen voor bestand/file>importeren/import> navigeren naar het .reg bestand en dit selecteren. De registersleutels zullen nu ge?mporteerd worden.

Helemaal goed, het is gelukt.
Die laatste stap dus.

Hans heel erg bedankt voor de genomen moeite.

Groet
Rijn B

Hans60 13 September 2011 07:42

Fijn om te horen dat het nu in orde is.
Graag gedaan!

gen3 7 February 2012 22:59

HiJackThis had dit ook kunnen oplossen

Hans60 8 February 2012 17:58

Net zoals het compleet spuiten van je auto een krasje wegwerkt terwijl dit ook met een lakstift kan....


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:51.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.