PCM Forum

PCM Forum (http://forum.pcmweb.nl/index.php)
-   Vragen en discussies (http://forum.pcmweb.nl/forumdisplay.php?f=23)
-   -   vodafone werkend krijgen op Air3G router. (http://forum.pcmweb.nl/showthread.php?t=20915)

lex 28 November 2010 14:56

vodafone werkend krijgen op Air3G router.
 
Goeden middag allemaal.

Ik zit met een probleem waar ik zelf niet uit kom. Sinds kort heb ik een Vodafone abonnement met een nieuwe Huawei E1820 UMTS stick.

op de computer werkt het prima, krijg het jammer genoeg niet aan de gang op mijn Airlive Air3G UMTS router.

Op de Dongle zit voorgeinstaleerd mobile partner software.

Zie afbeeldingen voor de instellingen die ik bedoel.

Instel 3G menu Arilive Air3G


http://public.bay.livefilestore.com/...03G.png?psid=1

Menu Mobile Partner


http://public.bay.livefilestore.com/...one.jpg?psid=1

Ik hoop dat iemand mijn verder kan helpen.

onja 29 November 2010 12:35

3g router
 
hallo,
Bij mij gaat het om een sitecom 3 g router met vodafone dongel hawei.
Tijd aan het zoeken geweest,bij mij was de oplossing:
Firewal van de router uitschakelen,met 2 firewals werkt het niet,gebruik ??n firewal van virusscanner (Panda),ook van Windows uitgeschakeld.
Hoop dat dit bij u ook werkt.
Groet Onja



Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door lex (Bericht 133233)
Goeden middag allemaal.

Ik zit met een probleem waar ik zelf niet uit kom. Sinds kort heb ik een Vodafone abonnement met een nieuwe Huawei E1820 UMTS stick.

op de computer werkt het prima, krijg het jammer genoeg niet aan de gang op mijn Airlive Air3G UMTS router.

Op de Dongle zit voorgeinstaleerd mobile partner software.

Zie afbeeldingen voor de instellingen die ik bedoel.

Instel 3G menu Arilive Air3G


http://public.bay.livefilestore.com/...03G.png?psid=1

Menu Mobile Partner


http://public.bay.livefilestore.com/...one.jpg?psid=1

Ik hoop dat iemand mijn verder kan helpen.


lex 1 December 2010 00:15

opgelost
 
Mijn Airlive Air3G heeft geen firewall, routers met een firewall zorgen alleen maar voor poort problemen "eigen ervaring" waarom zou er een firewall in de router moeten zitten elk OS heeft er wel een actief.

Of die van Windows zelf of die van het beveiliging software.


DE OPLOSSING WAS>


Moest bij 3g settings gegevens invoeren die alleen vodafone wist, als je deze gegevens niet juist invoert gaat het nooit en te nimmer werken.

Kan deze gegevens niet plaatsen vind vodafone niet leuk.


Het werkt naar behoren.


Groetjes.


Lex


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:33.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.