PCM Forum

PCM Forum (http://forum.pcmweb.nl/index.php)
-   Vragen en discussies (http://forum.pcmweb.nl/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Afdrukken via thuisnetwerk (http://forum.pcmweb.nl/showthread.php?t=22025)

_S_d_ 27 March 2012 18:44

Afdrukken via thuisnetwerk
 
**Removed**

eNdEmiOn 27 March 2012 23:04

Je linkje werkt niet. Beter om linkjes via de rechtermuisknop te kopi?ren.

Als je deze handleiding volgt op welk punt loop je spaak?
http://windows.microsoft.com/en-US/w...hare-a-printer

Jannes 29 March 2012 22:46

Misschien heb het ondertussen als opgelost, maar vergeet niet dat je laptop 64 bit is. Je zult op de site van je printerfabrikant de 64bit versie moeten downloaden.
Normaal kopieert Windows die van de computer maar deze is 32 bit en niet bruikbaar voor je laptop.

eNdEmiOn 30 March 2012 23:46

Heb je bestanden en printers delen aanstaan? Te vinden bij de eigenschappen van je netwerkadapter.

Hier heeft trouwens nog iemand hetzelfde probleem als jij. Hij noemt ook een hoop mogelijke oplossingen die je ook nog eens kunt doorlopen + nog een antwoord dat mogelijk de oplossing zou kunnen zijn.
http://social.technet.microsoft.com/...0-c1f91ca45d80

eNdEmiOn 1 April 2012 13:17

Als je op het netwerk icoontje in je tray klikt met de rechtermuisknop (rechts onder in beeld) en dan netwerk center selecteert krijg je vervolgens een venster waar je links "change adapter settings" aan kunt klikken. Daarop geklikt krijg je dus je netwerkadapters voorgeschoteld. Dan rechtsklik je op die adapter waarmee je verbonden bent met je thuisnetwerk (als er al sprake zou zijn van meer dan 1) ? eigenschappen.

eNdEmiOn 11 April 2012 15:56

Ik zit nog eens naar die screenshots te kijken. Op die 2e zegt die dus dat je een bepaalde service niet aan hebt staan. Probeer die eens aan te zetten.
Start ? zoek ? services
(eenmaal de service gevonden in de lijst zet 'm op automatisch, de service heet zo te zien gewoonweg Workstation)

eNdEmiOn 12 April 2012 19:14

Kun je services niet via de rechtermuisknop openen en dan zoiets selecteren als "run as administrator"? Dan zou je 'm gewoon aan moeten kunnen zetten.

Vanuit het netwerkcenterum kun je bij de adapter instel mogelijkheden komen. Maar als die service niet aan staat gaat iets anders ook niet werken.

eNdEmiOn 17 April 2012 15:57

Dacht allang gereageerd te hebben. Maar ik bedoel dus dat je services opent als admin niet de service waar je iets aan wilt aanpassen.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:25.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.