PDA

View Full Version : Cosa Nostra Online Maffia Spel (RPG)


boebaa
21 April 2007, 17:57
Beste leden,

Cosa Nostra is een online mafia spel dat is gebaseerd op Cosa Nostra
De bedoeling van het spel is steeds beter te worden en je vijanden te vermoorden. Ook kan je op casino's spelen en ze overkopen.

Link: http://www.cosanostraspel.nl of http://www.lacosa-nostra.nl

Cosa Nostra is de naam van de overkoepelende organisatie die de verschillende Siciliaanse maffiafamilies herbergt.

De belangrijkste families uit deze (criminele) organisatie zijn die van Catania, Palermo, maar vooral die van Corleone, die halfweg de jaren negentig de macht binnen de Cosa Nostra naar zich toe hebben weten te trekken. Ondanks dat het bestaan van deze criminele organisatie lange tijd werd ontkend, heeft de organisatie van oudsher connecties met het bedrijfsleven en de politiek. De Italiaanse christendemocratische partij Democrazia Cristiana was betrokken bij de maffia, waarbij Giulio Andreotti die enige malen minister en minister-president geweest is, een grote rol heeft gespeeld. De christendemocraten werden op hun beurt gesteund door de VS vanwege de angst voor het communisme.

Ook in de USA bestaat een maffia van Siciliaanse immigranten die La Cosa nostra wordt genoemd en die mogelijk de Cosa nostra in Itali? steunt.

Na de processen in de jaren negentig is het rustig geworden in Palermo, de tijd van brute moordaanslagen op klaarlichte dag lijkt voorbij. Toch speelt de maffia nog steeds een rol in de Siciliaanse maatschappij.

In het begin lijkt het moeilijk om geld te verdienen en te ranken maar al blijf je gewoon misdaden doen en auto's stelen en te verkopen rank je sneller als je dacht en verdient ondertussen ook geld.

Voor meer informatie

http://www.cosanostraspel.nl
of
http://www.lacosa-nostra.nl

shellghost
21 April 2007, 18:02
/Offtopic
Ik heb je topic verplaatst naar het Games stukje van het forum aangezien het over een game gaat.