advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 30 november 2006, 18:10   #1
Art
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 oktober 2006
Berichten: 17
Thumbs down BSOD - Fysieke geheugendump

ik heb vandaag en een paar weken geleden een BSOD gehad (blue screen of death) waarin onderaan het volgende stond:

Code:
Bezig met fysieke geheugen dump..
blabla... zoveel procent
Fysieke geheugen dump voltooid.

0x00000DC5 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000001, 0x8054A10D)
daarboven stond zo'n verhaaltje dat als het de 1e keer is, ik mijn PC moet rebooten, en als het vaker gebeurt moest ik alle hardware uninstallen (waar ik geen zin in heb.)

Mijn windows installatie is vrij nieuw en ik kan me niet herinneren aan welk hardware-stuurprogramma/driver het zou kunnen liggen

ik hoop op hulp!:P

groetjes,
Art is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 november 2006, 18:28   #2
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 september 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Het enige wat ik kan vinden is dat het te maken heeft het met de Workstation Service.
Die kan je vinden door start-run, services.msc te tiepen en dan Ok.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 november 2006, 22:02   #3
Art
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 oktober 2006
Berichten: 17
Standaard

bedankt voor de reactie.

ik heb een beetje rond zitten neuzen daar, maar ik word er niets wijzer van
misschien helpt het als ik zeg dat de laatste BSOD opeens kwam toen ik niet eens achter de pc zat? (ik zat 3 meter verder op en ineens werd mun scherm blauw)
het is dus haast onmogelijk dat het door ??n of andere handeling in of van een applicatie komt.
Art is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 december 2006, 06:02   #4
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 september 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Wat stond er verder?
Iets van IRQL_xxxxxxx??
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 december 2006, 18:06   #5
Art
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 oktober 2006
Berichten: 17
Standaard toeval

ik had vanochtend je bericht gezien, maar geen tijd gehad te antwoorden. nu wilde ik n?t het IE opstarten om te reageren en toen kwam het blauwe scherm weer. Nee, er staats niets wat lijkt op wat jij vroeg.

er staat dus gewoon:
lange tekst met evt hulp.
dan die lange code met veel 0x0
dan: bezig met starten fysieke geheugendump naar schijf.


in tegenstelling tot de vorige keren, startte de pc nu automatisch opnieuw op na +/- 30 seconden, terwijl ik geen instelling heb verandert op het gebied van 'herstart bij foutmeldingen'.

het is dus nog niet opgelost
Art is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 juli 2007, 05:45   #6
Mikel
Just Joined!
 
Geregistreerd: 16 juli 2007
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem..
Maar enkel als ik het gekopieerde spel probeer te installeren..
Ik heb een stuk of 5 spellen op men PC (originele) en daar heb ik geen problemen mee.. Als ik het spel installeer, loopt ie een aantal procent en dan krijg ik BSOD Fysieke geheugendump..

Ik hoop dat iemand kan helpen.. en Art ook
Mikel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 juli 2007, 10:48   #7
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 september 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Lijkt me duidelijk. Je spel is niet goed gekopieerd. Iets dat toch al niet toegestaan is natuurlijk. Suggestie: probeer een originele versie. Kijk dan meteen even naar de systeemvereisten.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 augustus 2007, 21:40   #8
rolfx
Just Joined!
 
Geregistreerd: 17 augustus 2007
Berichten: 1
Standaard

dat je de teksten niet kan lezen is te verhelpen door het automatisch herstarten bij een fout, uit te zetten. start--> systeembeheer-->computerbeheer-->eigenschappen en geavanceerd.

Ik heb op dit moment het zelfde probleem, na veel zoeken en googelen heb ik mijn geheugen maar eens getest. HELP. ruim 12000 foutmeldingen na 3 uur testen. En dat zijn dan nieuwe kingston modules en beide zijn brak. gevalletje garantie dacht ik zo.
rolfx is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:56.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.