advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 21 februari 2006, 11:21   #1
Ries
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 februari 2006
Berichten: 7
Standaard NAT probleem met azureus

Sinds een tijdje heb ik een alcatel speedtouch home modem. Deze heb ik gehacked zodat hij nu als een speedtouch Pro werkt en dus ook als router fungeert. Het probleem is dat mijn bittorrent client (azureus) aangeeft dat ik een NAT-probleem heb. Op de site van azureus staan diverse pagina's met hoe dit op te lossen valt. Maar daar kom ik niet veel verder mee. Alleen dat het inderdaad om een NAT probleem gaat en dat ik mijn modem/router moet instellen om port forwarding toe te staan. Maar ik kan nergens achterhalen hoe dat moet. Ook niet op de site van alcatel zelf. Wie kan mij hierbij helpen? Zijn er mensen met soortgelijke problemen?
Ries is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 februari 2006, 13:17   #2
damass
PCM Lord
 
damass's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 juli 2005
Locatie: At home
Berichten: 983
Stuur een bericht via MSN naar damass
Standaard

Dat is heel simpel.. gewoon effe google-en :P

Ik weet niet welk modem U heeft, maar deze site geeft aan hoe dat moet voor een speedtouch 546 (nummer staat op de onderkant)

U kunt bij google zoeken onder de term "poorten openen van een speedtouch *nummer* dus bijv poorten openen van een speedtouch 546

In ieder geval kunt U eens proberen of u het zo aant werken krijgt:

http://www.adslforum.nl/topic.asp?TOPIC_ID=16301

Oh ja voor azureus moet u een poort open zetten en die dan bij configuration testen, als dan staat nat ok, dan is alles goed verlopen

Suc6
damass is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 maart 2006, 15:58   #3
Ries
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 februari 2006
Berichten: 7
Standaard

Bedankt voor de hulp. Hoewel de link niets opleverde. Echter deze link is voor de mensen met een getweakte speedtouch home(pro) wel erg nuttig:
http://www.adslforum.nl/topic.asp?TOPIC_ID=15068

Er zijn ook verschillende tools te vinden:
http://www.xs4all.nl/~bmborsje/apm/
Deze werkte bij mij echter niet. De tool die te vinden is op www.mirdesign.nl wel.

Deze info ff erbij gezet voor als er nog meer zoekende zijn. Bij mij was het probleem opgelost
Ries is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 juni 2006, 23:05   #4
fibac
Just Joined!
 
Geregistreerd: 17 juni 2006
Berichten: 1
Standaard

Hallo Ries,
ik heb de zelfde problem, heb ik ook een Speed touch 546.

Wil je zo vriendelijk zijn en mij helpen, hoe heb jij dat opgelost???

Vrgr Frans B.
fibac is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:08.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.