advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 juli 2009, 13:16   #1
stijnf
PCM User
 
Geregistreerd: 26 maart 2009
Berichten: 132
Standaard zwarte rand rond beeld van mijn monitor

ik heb een nieuwe monitor gekocht, de LG W2261VP. EN nu heb ik een probleem want er komt een zwarte rand om mijn scherm van 2cm(zijkant en boven en onder) maar eerste maakte hij het beeld weer groot na een paar seconden maar nu blijft hij op deze stand staan, ik irriteer me er heel erg aan en ik heb de software al eens opnieuw ge?nstalleerd maar dat hielp niet. Kna iemand mij alsjeblief helpen?
__________________
Intel i7- 920
MSI X58 PRO
A-Data 6GB 1333
XFX GTX 285
Coolermaster 700W
Coolermaster CM690
stijnf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 13:40   #2
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 maart 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Dit kan je via het menu van je scherm instellen.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 13:41   #3
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Probeer eens in de instellingen van het scherm zelf wat zaken uit. Zo te horen pakt ie zoiets als auto callibratie niet meer. Kan goed een geval voor garantie zijn.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 14:04   #4
stijnf
PCM User
 
Geregistreerd: 26 maart 2009
Berichten: 132
Standaard

ik heb al in de scherm instellingen gekeken maar dat werkt niet dus ik probeer hem nog een keer te deleten en herinstalleren en anders ga ik wel ff naar de winkel.
__________________
Intel i7- 920
MSI X58 PRO
A-Data 6GB 1333
XFX GTX 285
Coolermaster 700W
Coolermaster CM690
stijnf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 14:16   #5
stijnf
PCM User
 
Geregistreerd: 26 maart 2009
Berichten: 132
Standaard

het hielp niks maar als ik een lagere resolutie pak, dan krijg ik wel heel scherm maar ik maak dan geen gebruik van de Full HD functie van het scherm
__________________
Intel i7- 920
MSI X58 PRO
A-Data 6GB 1333
XFX GTX 285
Coolermaster 700W
Coolermaster CM690

Laatst gewijzigd door stijnf : 10 juli 2009 om 18:23
stijnf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 17:28   #6
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Berichten: 361
Standaard

welke resolutie kan je scherm maximaal aan?
zet hem daar eens op.

NB. software voor een beeldscherm? zoiets hoort gewoon out-of-box te werken.
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 18:21   #7
stijnf
PCM User
 
Geregistreerd: 26 maart 2009
Berichten: 132
Standaard

de maximale is resolutie is 1920 bij 1080 dat is juist de enige stand waar ik het probleem bij heb en als ik de software de?nstalleer heb ik hetzelfde dus dat maakt niks uit
__________________
Intel i7- 920
MSI X58 PRO
A-Data 6GB 1333
XFX GTX 285
Coolermaster 700W
Coolermaster CM690
stijnf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 19:08   #8
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Berichten: 361
Standaard

video-kaart drivers updaten?

zit er geen stretch functie in het beeldscherm? zodat je de resolutie 2cm kunt uitrekken?
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 juli 2009, 19:10   #9
Marc H
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 3 november 2008
Berichten: 93
Standaard

Welke aansluiting gebruik je? op DVI zou het gewoon moeten werken.
Marc H is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 juli 2009, 11:01   #10
stijnf
PCM User
 
Geregistreerd: 26 maart 2009
Berichten: 132
Standaard

ik gebruik dvi en er zit geen stretch functie op. maar als ik hem op de hoogste resolutie zet en ik zet het scherm aan dan komt er wel rechtsboven in het zwarte beeld te staan dat ik dvi gebruik en welke resolutie
__________________
Intel i7- 920
MSI X58 PRO
A-Data 6GB 1333
XFX GTX 285
Coolermaster 700W
Coolermaster CM690
stijnf is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:21.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.