advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 16 januari 2009, 10:08   #1
Arjandeiro
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 5 januari 2009
Berichten: 51
Post Klembord openen

hallo,

Is het mogelijk om het klembord te openen als een gewone map en dan bv enkele bestanden die er nog instaan van een programma dat je net hebt afgesloten, te verwijderen?

of moet je om het klembord te legen (steeds) de computer (her)starten?

Grts Arjandeiro
Arjandeiro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 januari 2009, 10:49   #2
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 maart 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Met het volgende programma is dit wel mogelijk.
http://www.bluemars.org/clipx/

Om het windows klembord te legen, hoef je Windows niet te herstarten, ga naar start>uitvoeren>clipbrd
Hier kan je het klembord legen.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 januari 2009, 11:33   #3
Arjandeiro
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 5 januari 2009
Berichten: 51
Standaard

ok thanks,

maar als je een programma sluit, dan wist het de bestanden die het gebruikte toch automatisch van het Klembord?
Arjandeiro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 januari 2009, 11:38   #4
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 maart 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arjandeiro Bekijk bericht
ok thanks,

maar als je een programma sluit, dan wist het de bestanden die het gebruikte toch automatisch van het Klembord?
Niet altijd sommige programma's geven bijvoorbeeld een melding om dingen op klembord te laten staan om deze beschikbaar te houden voor andere programma's, maar niet alle software doet dit, dus kunnen er bij het afsluiten van een programma dingen op het klembord blijven staan.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 januari 2009, 11:57   #5
Arjandeiro
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 5 januari 2009
Berichten: 51
Standaard

ok,
Als ik in Photoshop al de bestanden die openstaan, sluit, dan gebruikt hij nog steeds 75% RAM en als ik het progamma sluit, dan zakt het tot 46%...
Is dat omdat het klembord dan ook geleegd wordt?
Arjandeiro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 januari 2009, 12:00   #6
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 maart 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Photoshop is niet bepaalde een licht softwarepakket.

Welk OS gebruik je.?
Wat is je systeem configuratie.?

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 januari 2009, 12:07   #7
Arjandeiro
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 5 januari 2009
Berichten: 51
Standaard

dell vostro 1510 2 GB RAM
Vista Business

ik weet wel dat PS zeer zwaar is, maar ik vroeg me gewoon af of die 'val' van de RAM daardoor te verklaren was. (na het afsluiten Photoshop en het daarmee samengaande wissen van het klembord)
Arjandeiro is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:22.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.