advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 26 oktober 2008, 15:12   #1
muppet
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 1 november 2007
Locatie: heusden-zolder(limburg)
Berichten: 59
Question bestand verwijderen

hallo,heb het programma; a-squared anti-malware verwijderd maar een bestand krijg ik niet verwijderd,krijg deze melding als ik het wil verwijderen; kan a2contmenu.dll niet verwijderen,toegang is geweigerd,heb al geprobeerd met revo uninstaller maar ging niet,

dank bij voorbaat
muppet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 15:48   #2
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 mei 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
je hebt geen rechten op dat bestand, probeer dit:
ga via verkenner naar het bestand, rechtsklik erop.
Klik: Eigenschappen en klik dan op de tab Beveiliging.
Klik: Geavanceerd en klik op tab Eigenaar.
In venster Nieuwe Eigenaar klik op je naam.
Vink aan: Eigenaar van subcontainers en objecten vervangen.
Klik op: Toepassen.
Klik op Ja en OK.
Ga nu het bestand verwijderen.
Groet Piet.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 16:46   #3
muppet
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 1 november 2007
Locatie: heusden-zolder(limburg)
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
Hi,
je hebt geen rechten op dat bestand, probeer dit:
ga via verkenner naar het bestand, rechtsklik erop.
Klik: Eigenschappen en klik dan op de tab Beveiliging.
Klik: Geavanceerd en klik op tab Eigenaar.
In venster Nieuwe Eigenaar klik op je naam.
Vink aan: Eigenaar van subcontainers en objecten vervangen.
Klik op: Toepassen.
Klik op Ja en OK.
Ga nu het bestand verwijderen.
Groet Piet.
hallo,heb dit geprobeerd maar vind de tab Beveiliging niet,
groetjes,
muppet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 16:53   #4
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 mei 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
Het is in het scherm na Eigenschappen de middelste tab. Dat is bij welk bestand je ook kijkt zo.
Groet Piet.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 17:24   #5
muppet
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 1 november 2007
Locatie: heusden-zolder(limburg)
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
Hi,
Het is in het scherm na Eigenschappen de middelste tab. Dat is bij welk bestand je ook kijkt zo.
Groet Piet.
hallo,als ik op eigenschapen klik,staan er vanboven 3 tabs; algemeen-delen-aanpassen,heb er overal op geklikt,maar vind niks,durf daar niet teveel aan veranderen,

groetjes
muppet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 20:27   #6
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 september 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Topic verplaatst naar het Software hoekje aangezien het daar over gaat.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 20:41   #7
Lange Pier
PCM Lord
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Berichten: 578
Standaard

In taakbeheer eerst het proces ervan be?indigen of Unlocker daarvoor gebruiken.

http://ccollomb.free.fr/unlocker/

Laatst gewijzigd door Lange Pier : 26 oktober 2008 om 20:43
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 21:05   #8
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 september 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard

Die security tab in het eigenschappenscherm heeft niet iedereen standaard.
Ten eerste dienst het bestandssysteem NTFS te zijn.

Voor win XP pro moet dan ook nog in de mapopties de bestandsdeling uitgevinkt zijn.
(via Verkenner -> Extra -> Mapopties -> Weergave).
Dit laatste is niet mogelijk in Windows XP Home. Bij deze OS-versie kan de security-tab alleen zichtbaar gemaakt worden in de admin-account (te bereiken in veilige modus)
Er bestaat wel een work around voor XP Home. Heb ik zo niet bij de hand. Als TS XP Home heeft, laat het dan even weten, ga ik zoeken. Heb die workaround vast nog wel ergens op een computer staan.

iig: De beveiligingstab is dus niet bij iedereen standaard aanwezig.
Daarvoor moet je het e.e.a. instellen.

Maar de aanrader van Lange Pier (Unlocker) is ook een goeie tip. Die gebruik ik zelf ook veel.
__________________
Chato
Twitter

Laatst gewijzigd door Chato : 26 oktober 2008 om 21:17 Reden: NTDS gewijzigd in NTFS, typfoutje
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 22:47   #9
Lange Pier
PCM Lord
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Berichten: 578
Standaard

Het is dan ook denkelijk helemaal geen rechtenprobleem, het bestand zal wel in het geheugen zitten.

Voor XP home kun je via veilige modus en administator dat tabblad gebruiken of gewoon Fajo installeren.
http://www.fajo.de/portal/index.php?...er&filecatid=3
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2008, 23:40   #10
welrob
Just Joined!
 
Geregistreerd: 26 oktober 2008
Locatie: Naarden
Berichten: 16
Standaard

Ik zou het volgende doen eerst je pc opnieuw opstarten, als je dan nog steeds niet kunt verwijderen, dan het bestand verplaatsen naar je buro-blad en opnieuw opstarten dan kun je na het opstarten het bestand gewoon weg gooien.
welrob is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:57.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.