advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 15 november 2007, 09:38   #1
Keezzz2Fast4You
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 mei 2007
Berichten: 12
Standaard Volume op taakbalk verdwenen

Heren (en dames?),

Al enige tijd is het knopje van m'n volumeregeling niet meer terug te vinden in de taakbalk. Heel hinderlijk want ik betrap me er zelf op dat ik het vaak gebruik.

Ik heb nog even in onderstaande venster gekeken en alle opties geprobeerd, maar ik denk dat er ergens anders een fout staat. Heeft iemand hier meer verstand van dan zou ik het fijn vinden als je het weet te vertellen.

Waarschijnlijk overbodige info, maar ik gebruik XP.



BVD.
__________________

Laatst gewijzigd door Keezzz2Fast4You : 15 november 2007 om 11:40
Keezzz2Fast4You is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 november 2007, 11:25   #2
Timepieces
PCM Enthusiast
 
Geregistreerd: 8 mei 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 155
Standaard

Mogelijk ontbreekt de Sndvol32.exe in de folder C:\WINDOWS\System32 of is deze corrupt geraakt? Dit bestand moet op je XP cd staan of in de system restore map van je PC. Even kopi?ren dus naar C:\WINDOWS\System32.
Als het icoontje daarna niet direct verschuint moet je weer naar je control panel en bij geluid het vinkje aanzetten waarmee het icoontje wordt geactiveerd. Een laatste mogelijkheid kan zijn dat er iets mis is met de geluidskaart?
__________________
Zij die veel weten, weten dat zij niet veel weten
Windows XP Home (NL), Office 2003 Professional (NL), HP Pavilion t490.nl, 200GB Western Digital Caviar IDE, Intel Pentium 4 (3.2Ghz), 2GB SDRAM, HP "15" inch TFT, NVidia XFX GeForce 6200 AGP, Logitech s510 keyboard, Logitech MX Revolution Laser Mouse, Logitech Quickcam Pro 4000, Western Digital MyBook Office 1TB, Canon Pixma iP 5300 printer, HP Scanjet 3550c
Timepieces is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 november 2007, 11:39   #3
Keezzz2Fast4You
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 mei 2007
Berichten: 12
Standaard

Het bestandje staat in de map. Of het corrupt is, geen idee.
Ik heb even in het configuratiescherm het vinkje weggehaald, en weer opnieuw aangeklikt. Nu staat het icoontje weer in de taakbalk. Hopelijk blijft dat zo na opnieuw opstarten.
Tnx!
__________________
Keezzz2Fast4You is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 november 2007, 17:13   #4
Henzan
Just Joined!
 
Geregistreerd: 17 mei 2007
Berichten: 17
Standaard

Kijk ook even hier:
Start-->configuratiescherm-->geluiden en audioapparaten.
Is op het eerste tabblad een vinkje gezet bij:
Pictogram voor het volume in systeemvak plaatsen?
Henzan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 november 2007, 20:08   #5
krots4
PCM Guru
 
Geregistreerd: 1 januari 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 447
Standaard geluids icoon

Hier een vergelijkbaar "probleem".

Zodra de computer uit geweest is, komt het icoon niet altijd terug op de taakbalk. Via het configuratiescherm krijg ik het wel weer goed maar het blijft vreemd. Overigens doet de icoon van Windows Live Messenger hetzelfde.
Na een slaapstand is er (natuurlijk) niets aan de hand.
krots4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 november 2007, 21:56   #6
ceex
PCM Lord
 
Geregistreerd: 3 mei 2007
Berichten: 721
Standaard

er is een reparatietool voor deze in registry toevoegen
uit de kelly's corner voor WIN XP!!!!!!!!!!!


http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/netvol.reg
ceex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 november 2007, 00:23   #7
Keezzz2Fast4You
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 mei 2007
Berichten: 12
Standaard

Dank! Klinkt interessant.

Zou je kunnen aangeven waar ik kan vinden hoe ik dit het beste kan toepassen? Of een link naar een handleiding.

Normaal gesproken experimenteer ik zelf, maar in een register ga ik liever niet experimenteren
__________________
Keezzz2Fast4You is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:52.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.